Mini Turul Magazinelor #39: iPhone X la preţ foarte bun, Xiaomi Black Shark la retailer nou, kit gaming la sub 100 lei

2.143 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #39: iPhone X la preţ foarte bun, Xiaomi Black Shark la retailer nou, kit gaming la sub 100 lei</b>La început de săptămână vă prezentăm un mini tur al magazinelor, ediție cu numărul 39 în care avem câteva produse foarte interesante. Printre acestea se numără și un iPhone X al cărui preț scade sub 4.700 lei, dar și un smartphone de gaming

Azi avem un aperitiv pentru voi, un mini Tur al Magazinelor, care de această dată va aduce câteva produse de gaming, dar şi unele casnice mai trăznite. Avem un telefon de gaming, un kit de gaming cu tastatură şi căşti, iPhone X la preţ excelent şi detergent capsule pentru 70 de spălări. Toate mai jos!

1. iPhone X

iPhone X

PCGarage.ro aniversează astăzi 13 ani de existenţă şi cu această ocazie oferă cadou 1001 de SSD-uri cadou şi 1001 de mouse pad-uri cadou. Inclusiv acest iPhone X la reducere beneficiază de un SSD cadou. Preţul de sub 4700 de lei e probabil cel mai mic de pe piaţa locală şi mi se pare excelent pentru un flagship care se ţine bine şi acum. Este telefonul care a făcut "bretonul" cool, are o captură Portrait excelentă şi se descurcă foarte bine şi la captura low light. Performanţa sa încă mai bate 95% din telefoanele cu Android.

2. Gaming Kit 4 în 1 MYRIA MG7503

MYRIA MG7503

Încă o ofertă foarte bună pentru gameri găsim la Altex.ro. La acest retailer am găsit un kit de 4 produse de gaming la suma de 89 de lei doar. E vorba despre căşti de gaming, mouse, mouse pad şi tastatură. Tastatură este semi mecanică şi descrisă drept foarte confortabilă de către cei care au utilizat-o. Mouse-ul este ergonomic şi este realizat dintr-un material mat, având şi 3 butoane în plus pe lângă click, dreapta şi rotiţă de scroll. Are 3 culori care se vor schimba constant.

Căştile Myria MG7800 au protecţii şi pavilioane căptuşite, cu rol de a elimina zgomotul de fond şi a oferit confort sporit chiar şi după ore bune de gaming.

3. Xiaomi BlackShark

 Xiaomi BlackShark

Rămânem setaţi pe gaming, cu modelul Xiaomi Black Shark, telefon de gaming cu preţ de doar 2349 de lei la Cel.ro. A ajuns în oferta acestui retailer recent şi vine cu 6 GB RAM şi 64 GB stocare. Iluminarea verde neon îl scoate în evidenţă faţa de rivali, iar camera frontală de 20 MP este un plus binevenit. La bord se află un procesor Snapdragon 845, de flagship al anului 2018, plus răcire pe bază de lichid şi vine cu modul special de gaming Shark, care dezactivează comunicaţiile mobile, dar şi notificările. Da şi un boost procesorului şi ecranului.

4. Produse inedite la eMAG.ro

Servetele

Mărturisesc că nu ştiam că există şerveţele speciale pentru întreţinerea culorii blugilor. Măcar costă doar 22 de lei… Nu ştiam nici că există şerveţele pentru revigorarea culorii rufelor negre, tot pe la 22 lei la eMAG.ro. Tot o ofertă bună pentru casnici şi casnice este cea cu Ariel 3 în 1 pods, 70 de spălări la doar 76 de lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×