Reduceri și Campanii Online #115: Azi Altex, iHunt, PC Garage, eMAG [...]

791 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #115: Azi Altex, iHunt, PC Garage, eMAG [...]</b>În apropierea lunii noiembrie atunci când vom avea parte de campania Black Friday, iată că numărul de promoții organizate în online a crescut serios. De astăzi descoperim și o promoție majoră marca eMAG intitulată Stock Busters care ne aduce

Această zi de 9 octombrie marchează startul unor noi oferte din partea retailerilor, zi în care descoperim și campania intitulată Stock Busters ce este organizată de către eMAG. Și ceilalți comercianți ne propun reduceri atractive, o listă a acestor promoții fiind afișată chiar mai jos. De asemenea avem pentru voi și un produs erou al zilei care se remarcă prin reducerea primită în această perioadă!

Produsul erou al zilei:

Astăzi vă propunem achiziția unui laptop de gaming, model numit ASUS FX504GD pe care PC Garage îl vinde în momentul de față la suma de 3.998 lei. Acesta vine cu ecran FHD de 15.6 inch, procesor Intel Core i7-8750H cu 6 nuclee, 8 GB RAM, 1 TB de stocare și soluție grafică NVIDIA GTX 1050. La achiziție primiți cadou un pachet format din 7 jocuri printre care și PUBG, dar și un SSD de 120 GB!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×