Mini Turul Magazinelor #56: Pat franţuzesc la preţ bun, Huawei P20 Pro la reducere, laptop gaming sub 3000 de lei

1.958 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #56: Pat franţuzesc la preţ bun, Huawei P20 Pro la reducere, laptop gaming sub 3000 de lei</b>Am ajuns la episodul 56 din Mini Turul Magazinelor, iar de această dată avem o combinaţie eclectică pentru voi, care include un laptop de gaming, un telefon Huawei P20 Pro la reducere şi un laptop de gaming la preţ excelent. Completăm acestea

Am ajuns la episodul 56 din Mini Turul Magazinelor, iar de această dată avem o combinaţie eclectică pentru voi, care include un laptop de gaming, un telefon Huawei P20 Pro la reducere şi un laptop de gaming la preţ excelent. Completăm acestea cu ceva atipic pentru turul nostru, un pat franţuzesc comod şi elegant, cu tot cu saltea. La final avem şi un bonus pentru voi.

1. Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro nu e vreun Mate 20 Pro, dar rămâne memorabil la captura low light şi la zoom. Are şi o baterie fantastic de bună, mai bună decât cea de pe modelul Mate amintit aici. Performanţa sa rămâne solidă, rulează orice joc şi e foarte arătos, prin prisma spatelui acoperit cu sticlă în gradient.

Camera sa triplă a fost o premieră la debut şi se ţine bine la claritate şi detalii, dar la culori îl cam strică AI-ul. Costă sub 2800 lei la evoMAG.ro.

2. Laptop gaming ASUS FX503VD-E4082

ASUS FX503VD-E4082

Am fost la un pas să includ în acest tur un laptop de gaming ASUS cu procesor Core i7 la 3999 lei. Am preferat totuşi să îl includ pe acesta cu Core i5 şi fix aceleaşi dotări, la doar 2999 lei. Are un ecran de 15.6 inch Full HD, 8 GB RAM, 1 TB stocare şi placă grafică GTX 1050 cu 4 GB memorie.

Are o baterie cu 4 celule, ecran anti glare, 2 porturi USB 3.0, un port USB 2.0 şi port HDMI. Cântăreşte 2.5 kilograme şi are două difuzoare IcePower de 2W.

3. Pat franţuzesc Corium

Pat franţuzesc Corium

Cine îşi doreşte un pat mai elegant decât media şi vrea şi o saltea la pachet, trebuie să afle că eMAG.ro are o ofertă bună de tot. Cred că sunt multe persoane care ar aprecia aşa ceva de Valentine's Day, care e luna viitoare. Costă 2166 lei la eMAG.ro şi vine cu o zonă LED, care e bună când vrei să citeşti în pat şi îşi poate schimba culoarea cu ajutorul unei telecomande speciale. Pachetul include patul, grătarul pat, telecomanda, zona cu LED şi o saltea. Este fabricat din lemn şi tapiţat cu piele sintetică.

4. Xiaomi Mi 8

Xiaomi Mi 8

Xiaomi Mi 8 este unul dintre flagship-urile atractive din 2018, cu procesor Snapdragon 845 şi cu preţ bun, sub 2000 de lei. Mai mult decât atât, modelul de faţă costă doar 1899 lei la PCGarage.ro. Are o cameră duală de 12 MP + 12 MP în spate şi frontală de 20 MP cu o mulțime de detalii. Are încărcare foarte rapidă, Bokeh, stabilizare optică şi 6 GB RAM. A fost primul flagship mare Android cu deblocare facială 3D la nivel de Face ID. Inaugura MIUI 10.

Bonus: Au reînceput Flash Deals pe Quickmobile.ro, cu reduceri de până la 70%. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×