Noi cupoane de reduceri ne sunt oferite astăzi de TomTop! Pe lista de produse Xiaomi se află un fierbător electric și un difuzor Hi-Fi!

1.799 ori
<b>Noi cupoane de reduceri ne sunt oferite astăzi de TomTop! Pe lista de produse Xiaomi se află un fierbător electric și un difuzor Hi-Fi!</b>În gama de produse ce poartă logo-ul Xiaomi avem și dispozitive mai speciale precum un hub menit să ne ajute la controlul dispozitivelor smart home din casă, sau un fierbător electric. Acestea, dar și un difuzor Bluetooth primesc astăzi reducere

TomTop.com are noi coduri de reducere astăzi, o zi în care sunt vizate 3 produse interesante marca Xiaomi. Este vorba despre un dispozitiv de tip hub central pentru controlul device-urilor smart home, despre un fierbător electric și despre un speaker premium cu acustică Hi-Fi. Prețurile nu depășesc suma de 75 dolari și poate aceste produse sunt chiar ce căutați în aceste momente.

1. Xiaomi Gateaway

Xiaomi Gateaway

Hub-ul menționat mai sus se numește Xiaomi Gateway și rolul acestuia este de a ne permite controlul produselor smart-home Xiaomi precum senzori de ușă, sonerii smart, camere IP sau senzori de temperatură. Produsul este foarte ușor de instalat și aflăm că el poate măsura lucruri precum temperatura din casă, monitoriza mișcarea, lumina sau sunetul atunci când este conectat la alte produse smart Xiaomi.

Funcționează cu telefoanele ce rulează minim Android 4.0 sau iOS 7.0 și prin folosirea codului promoțional LSRMBL veți putea achiziționa acest hub pentru suma de numai 23.99 dolari

2. Xiaomi Mijia - fierbător electric

Xiaomi Mijia

Avem și un produs pentru bucătărie și anume fierbătorul electric Xiaomi Mijia. Acesta are o capacitate de 1.5 litri și puterea de fierbere este de 1800W atunci când se dorește realizarea acestui lucru rapid în doar 5 minute. Avem și un termostat ce păstrează lichidul de la interior la o temperatură de 90 grade timp de aproximativ 12 ore. Primim protecție împotriva șocurilor și funcția de oprire automată.

Acest fierbător este realizat din oțel inoxidabil 304 și trebuie știut că poate fi controlat și de pe smartphone folosind aplicația Xiaomi Smart Home și o conexiune Bluetooth. Folosind codul promoțional LSRMKT prețul devine 42.99 dolari!

3. Xiaomi HiFi Speaker - difuzor premium

Xiaomi HiFi Speaker

Pentru final am păstrat un device pentru distracție și anume difuzorul Xiaomi HiFi Speaker. După cum spune și numele său, acesta promite o acustică Hi-Fi și redare de pe smartphone folosind o conexiune Bluetooth 4.1 (acoperire de până la 8-10 metri) sau Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac (acoperire 10-50 metri).

Puterea audio este de 20W și se oferă suport pentru playback mp3, wav, wma, acc, m4a, aiff, Apple Lossless Flac, sau APE. Difuzorul dispune de un port auxiliar, de 4 divere audio și de subwoofer dual. TomTop vinde acest produs la suma de 71.99 dolari dacă veți utiliza codul promoțional LSRMHFSP la comandă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×