ASUS postează un nou teaser pentru smartphone-ul ZenFone 4; îi vedem îndeaproape camera duală din spate!

926 ori
<b>ASUS postează un nou teaser pentru smartphone-ul ZenFone 4; îi vedem îndeaproape camera duală din spate!</b>În această lună va sosi pe piață și smartphone-ul Asus ZenFone 4, un telefon cu dotări interesante ce astăzi apare într-un nou material teaser. Vedem camera duală din spate și totodată panoul ce adoptă o textură interesantă menită să reflecte

Luna august va fi una incendiară și nu grație temperaturilor extreme, ci a lansărilor din lumea smartphone. Ni se pregătește printre altele și debutul lui ASUS ZenFone 4, un telefon echipat cu cameră duală ce astăzi se afișează într-un material teaser pe care îl puteți admira mai jos. Avem prima privire oficială asupra smartphone-ului, sau mai bine zis a panoului din spate unde se află acest modul foto dual.

ASUS ZenFone 4

Lângă avem bliț-ul dual-tone și microfonul secundar și remarcăm faptul că panoul spate are o textură interesantă ce reflectă lumină, parcă similar cu cel folosit pe laptop-urile companiei. Încă nu este clar dacă vorbim de sticlă în cazul de față sau dacă este vorba despre un al material mai ușor de prelucrat.

Ultimele vești dezvăluiau că Asus ZenFone 4 va avea două variante diferite, una cu procesor Qualcomm Snapdragon 630 și o alta cu chipset Snapdragon 660. Vom avea cel mai probabil și 4 sau 6 GB RAM și o cameră duală cu suport pentru captură bokeh și probabil zoom optic 2x. Interesant este că teaser-ul de astăzi scoate la iveală o lansare pe data de 17 august și nu 19 august cum aflam anterior.

Aceasta ar fi lansarea din Taiwan, urmând ca debutul pe plan european să aibă loc pe 21 septembrie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×