Pentru doar 17 euro îți poți securiza bunurile într-un mod inteligent; Iată lacătul cu scanner de amprente

938 ori
<b>Pentru doar 17 euro îți poți securiza bunurile într-un mod inteligent; Iată lacătul cu scanner de amprente</b>Un produs foarte interesant pe care vi l-am mai prezentat aici anul trecut este și lacătul smart cu scanner de amprente, dispozitiv menit pentru securizarea bunurilor, de la depozite, cutii și până la bagaje într-un mod simplu și rapid

Un produs foarte interesant pe care vi l-am mai prezentat aici anul trecut este și lacătul smart cu scanner de amprente, dispozitiv menit pentru securizarea bunurilor, de la depozite, cutii și până la bagaje într-un mod simplu și rapid. Astăzi avem o asemenea recomandare din partea celor de la Cafago, fiind vorba despre un lacăt ce permite adăugarea a până la 10 amprente diferite pentru deblocare.

Lacat inteligent

Acesta are la interior o baterie ce poate fi reîncărcată și autonomia este de până la 6 luni în modul standy. Dacă este folosit în mod regulat, atunci așteptați-vă la o autonomie de până la 500 deblocări cu bateria complet încărcată. Acest lacăt este fabricat dintr-un aliaj de zinc și greutatea sa este de doar 58 grame.

Lacat inteligent

Potrivit producătorului, deblocarea se realizează în doar 0.5 secunde și avem parte și de un indicator LED care va reprezenta statusul dispozitivului. Un lucru tare interesant mi se pare acela că nu aveți nevoie de o aplicație dedicată pentru adăugarea sau ștergerea de amprente, acestea urmând a fi salvate simplu pe seama manualului de utilizare.

Folosind codul promo  L24125H îl puteți achiziționa pentru doar 17.09 euro până la data de 15 februarie. Alte reduceri actuale de pe Cafago găsiți mai jos!

Alte reduceri:

  • 3x măști Xiaomi anti-poluare: 8.35 eur folosind codul L334PA
  • Mașinuță teleghidată: 57.13 eur folosind codul L5683RM
  • Smartwatch Lemfo LEM8: 123.05 eur
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×