Set de trollere pentru întreaga familie la numai 70 euro! Doar pe TomTop.com

877 ori
<b>Set de trollere pentru întreaga familie la numai 70 euro! Doar pe TomTop.com</b>Dacă ați început deja cu planurile pentru concediul din vară mai ales că în această lună și biletele de avion sunt mai ieftine, atunci clar aveți nevoie și de un set de trollere în care să vă transportați cele necesare și eventualele suveniruri

Dacă ați început deja cu planurile pentru concediul din vară mai ales că în această lună și biletele de avion sunt mai ieftine, atunci clar aveți nevoie și de un set de trollere în care să vă transportați cele necesare și eventualele suveniruri din călătorie. E drept că de regulă achiziția unui asemenea set de bagaje implică o sumă mare de bani, dar nu și în cazul de față unde avem un pachet special din partea TomTop.com.

Troller

Acestea sunt în număr de 3 și vin în culori precum albastru sau gri în funcție de preferințe. Bagajele pe care le puteți vedea în imaginile din cadrul acestui articol sunt realizate din policarbonat dur și vin echipate cu roți multi-direcționale la 360 grade. Avem și un sistem de blocare pe bază de cifru, spații de depozitare cu fermoar și un mâner telescopic care potrivit producătorului este foarte rezistent.

Troller

Prețul de doar 70.31 euro practicat în momentul de față de către TomTop mi se pare foarte bun, asta pentru că pachetul include 3 trollere cu dimensiuni diferite ideale pentru o familie de 3 persoane. Aveți mai jos detalii despre dimensiuni și greutatea trollerelor și le puteți achiziționa de aici! Extra reduceri găsiți pe site-ul tomtop.com.

Dimensiuni trollere:

  • 20 inch: 32 x 20 x 52 cm / 2.6 kg
  • 24 inch: 38 x 22 x 61 cm / 3.3 kg
  • 28 inch: 44 x 26 x 71 cm / 4.1 kg
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×