Samsung lansează procesorul Exynos 7904 pentru telefoane midrange; Va debuta pe Galaxy M-uri

Autor:  | Publicat în:  Samsung 787 ori
<b>Samsung lansează procesorul Exynos 7904 pentru telefoane midrange; Va debuta pe Galaxy M-uri</b>În avanpremiera lansării telefoanelor din seria Galaxy M, Samsung a lansat şi procesorul midrange care se va afla la interiorul lor. E vorba despre Exynos 7904, pe care ar trebui să îl vedem pe câteva handseturi în acest an

În avanpremiera lansării telefoanelor din seria Galaxy M, Samsung a lansat şi procesorul midrange care se va afla la interiorul lor. E vorba despre Exynos 7904, pe care ar trebui să îl vedem pe câteva handseturi în acest an.

Vă reamintesc că primele telefoane din seria Samsung Galaxy M sunt aşteptate să debuteze pe 28 ianuarie în India, cu tot cu breton Infinity-V. Exynos 7904 are rolul de a aduce funcţii high end pe telefoane midrange. Avem de-a face aici cu un procesor octa core, bazat pe proces de producţie de 14 nm. Va avea două nuclee de înaltă performanță Cortex-A73 la 1.8 GHz, care vor coopera cu 6 nuclee Cortex-A53 la 1.6 GHz.

Acestea sunt gândite pentru un consum mai eficient. Noul CPU vine şi la pachet cu un modem LTE Categoria 12, cu agregare a 3 operatori şi viteze de până la 600 Mbps la download. Are şi suport pentru cameră triplă şi rezoluţii Full HD+ pentru ecran. Cipul Exynos 7904 ar trebui să debuteze pe Galaxy M20 şi Galaxy M30, telefoane deja scăpate pe web în ultima vreme.

Procesorul de semnal de imagine suportă o rezoluţie de până la 32 MP şi camere triple chiar. Galaxy M30 ar avea 3 camere în spate, în vreme M10 şi M20 au camere duale. Experţii afirmă că performanţa va fi la nivel de Snapdragon 636, maxim Snapdragon 660.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×