Reduceri de final de sezon pe GeekBuying! Oferta implică vouchere atractive și concursuri pe care nu trebuie să le ratați

776 ori
<b>Reduceri de final de sezon pe GeekBuying! Oferta implică vouchere atractive și concursuri pe care nu trebuie să le ratați</b>Finalul verii este sărbătorit de către cei de la GeekBuying cu o promoție pe măsură, una ce ne aduce reduceri la o gamă variată de produse. Sunt aici incluse și tot soiul de vouchere, concursuri, dar și promoții flash de care trebuie să profităm

Pe final de sezon iată că cei de la GeekBuying decid să dea startul unei noi campanii promoționale, una care ne aduce cupoane și reduceri flash pentru o gamă largă de produse. Avem parte în cazul de față de o promoție împărțită în 3 după cum urmează: 22 - 26 august Pregătiri pentru AUG Sale, 27 august - 2 septembrie - BEST Summer Discounts, respectiv ultima parte destinată reducerilor finale ce are loc în perioada 3 - 7 septembrie.

GeekBuying

Astăzi aruncăm o privire asupra etapei de pregătire pentru AUG Sale unde suntem întâmpinați de două vouchere foarte atractive, primul dintre acestea presupunând o reducere de 50 dolari la achiziții în valoare totală de 500 dolari, codul cuponului fiind aplicat automat în contul utilizatorului odată cu apăsarea butonului dedicat pentru a beneficia de ofertă.

GeekBuying

Se oferă și o reducere de 5 dolari la achiziții de minim 60 dolari ceea ce nu sună deloc rău dacă vreți să economiți ceva bănuți, după care vedem vouchere destinate pentru o serie de produse selecționate. Printre acestea îl remarcăm pe cel care va scădea cu 98 dolari prețul lui Xiaomi Mi 8, dar și pe cel prin care primim un discount de 170 dolari pentru achiziția aspiratorului robot Xiaomi E35 Plus.

GeekBuying

Mai departe descoperim concursul intitulat Tomatinaunde puteți căștiga produse interesante sau vouchere într-un sistem de tip ruletă la care veți plăti cu puncte-roșii. Roșiile se obțin prin logarea în cont, share al campaniei pe rețelele de socializare, subscribe sau prin achiziția de produse. Printre premii se află vouchere de 100 dolari, de 15 sau 20 dolari, dar și smartphone-uri Xiaomi, respectiv aspiratoare. 

Pentru toate promoțiile și concursurile organizate în această perioadă pe GeekBuying puteți accesa site-ul retailerului de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×