GeekBuying vine cu super oferte de Crăciun! Cadou garantat la comenzi de minim 70 dolari și multe alte promoții

806 ori
<b>GeekBuying vine cu super oferte de Crăciun! Cadou garantat la comenzi de minim 70 dolari și multe alte promoții</b>Promoțiile de sărbători au început de curând și în China acolo unde cei de la GeekBuying ne propun o ofertă tare interesantă ce implică o serie de cadouri garantate la achiziții de minim 70 dolari. Descoperiți din rândurile de mai jos despre

Iată că la început de săptămână vin și ofertele din partea retailerilor chinezi, primii de pe listă fiind cei de la GeekBuying care ne propun astăzi o campanie specială de Crăciun. Aflați pe această cale faptul că în perioada 4 - 25 decembrie cei care achiziționează produse de minim 70 dolari de pe site-ul chinez vor primi un cadou garantat. Acesta diferă în funcție de depozitul de unde vă este livrat produsul după cum puteți vedea mai jos.

GeekBuying

Există și o mențiune totuși, aceea că numărul de cadouri este limitat la 500 bucăți, motiv pentru care ar trebui să vă grăbiți dacă vreți să profitați de această ofertă specială prin aplicarea codului XMASGIFT la comandă. În cazul în care nu reușiți să fiți atât de rapizi, aflați că GeekBuying oferă și coduri de reducere, un exemplu fiind XMAS03 care vă aduce un discount de 2 dolari la achiziții de peste 30 dolari ce se aplică asupra întregului portofoliu de produse. 

GeekBuying

Nu în ultimul rând, avem parte și de reduceri speciale, un exemplu fiind smartphone-ul Xiaomi Pocophone F1 care în versiunea globală cu 64 GB de stocare și 6 GB RAM poate fi achiziționat pentru suma de doar 272.51 euro. În cazul în care alegeți livrarea KHEU Priority Line ce are cost de 5.09 euro veți primi produsul direct acasă prin DHL fără extra costuri precum TVA sau taxe vamale.

Se ajunge la un preț final de 277.6 eur ~ 1.300 lei pentru un flagship cu procesor Snapdragon 845 și cameră duală. Mai multe reduceri găsiți mai jos sau pe site-ul GeekBuying ce poate fi accesat de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×