Reduceri și Campanii Online #151: Azi Cărturești, eMAG, Germanos, evoMAG [...]

713 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #151: Azi Cărturești, eMAG, Germanos, evoMAG [...]</b>Reducerile continuă în mediul online, acolo unde cei de la eMAG dau astăzi startul unei campanii maraton ce va avea loc până de Crăciun. Este ocazia ideală pentru a vă achiziționa produsele pe care vreți să le puneți sub bradul din acest an

Acum că Moș Nicolae a venit deja este momentul să ne îndreptăm atenția către următorul mare eveniment al lunii decembrie și anume Crăciunul. De aceea astăzi vă aducem un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online prin intermediul căruia veți afla care sunt cele mai proaspete reduceri în online. Este momentul ideal să vă puneți la punct cadourile pentru cei dragi și să vă asigurați că acestea vor sosi în timp util!

Produsul erou al zilei:

Astăzi avem să vă recomandă un smartphone drept produsul zilei, fiind vorba despre Huawei Mate 20 - device care poate fi cumpărat pentru suma de numai 3.200 lei de pe site-ul QuickMobile.ro folosind codul de reducere QUICK202 în secțiunea de comandă. Acest terminal vine echipat cu ecran generos, cameră triplă în spate și procesorul octa-core Kirin 980 dezvoltat pe seama procesului de 7nm.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×