Reduceri și Campanii Online #110: Azi Germanos, Libris, evoMAG, CEL [...]

711 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #110: Azi Germanos, Libris, evoMAG, CEL [...]</b>Cei curioși să afle ce alte promoții noi se mai desfășoară în online au nimerit la fix pentru că astăzi vă prezentăm un articol nou din seria Reduceri și Campanii Online în care includem o listă a celor mai proaspete campanii pe care retailerii

Cei care plănuiesc o sesiune de shopping online astăzi au nimerit fix unde trebuie pentru că în rândurile de mai jos veți regăsi o listă a celor mai proaspete campanii promoționale propuse de către retaileri. Sunt multe oferte din care puteți alege și pe lângă celebrele electronice și electrocasnice aveți la dispoziție și cărți sau produse din zona fashion. De asemenea, pe final de articol găsiți un produs erou al zilei!

Produsul erou al zilei:

Ca recomandare avem astăzi un produs pentru gameri și anume tastatura ASUS Strix Tactic Pro pe care PC Garage o vinde cu un discount de 47%. Costă numai 289.99 lei în acest moment și avem de-a face cu o tastatură pentru gaming echipată cu un cablu de 1.8 metri, cu iluminare pe 4 nivele (portocaliu) și cu switch-uri Cherry MX Black. Are tehnologie Anti-Ghosting și oferă posibilitatea de a customiza până la 21 taste. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×