Reduceri și Campanii Online #157: Azi Altex, PC Garage, eMAG, Germanos [...]

942 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #157: Azi Altex, PC Garage, eMAG, Germanos [...]</b>În prag de weekend consultăm ofertele retailerilor din online pentru a vedea ce mai este nou și a descoperi ce reduceri se sunt propuse de către comercianți. Avem o campanie foarte interesantă din partea celor de la Altex cu discount-uri

În prag de weekend consultăm ofertele retailerilor din online pentru a vedea ce mai este nou și a descoperi ce reduceri se sunt propuse de către comercianți. Avem o campanie foarte interesantă din partea celor de la Altex cu discount-uri pentru console Sony și jocuri de PS4, dar și o ofertă specială de Crăciun de la eMAG. Le puteți găsi în lista de mai jos alături de un produs erou al zilei la final de articol! 

Produsul erou al zilei:

Astăzi pe site-ul altex.ro veți găsi reduceri speciale pentru consolele Sony, dar și pentru jocurile de PS4. Cel mai atractiv produs este consola Sony PlayStation 4 Slim care în varianta de 500 GB ajunge să fie vândută pentru suma de doar 949 lei. Are un controller la pachet și aveți multe jocuri atractive, ba chiar exclusive din care puteți alege precum God of War, Spider-Man și lista poate continua!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×