Reduceri și Campanii Online #181: Azi eMAG, Altex, PC Garage, Germanos [...]

1.032 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #181: Azi eMAG, Altex, PC Garage, Germanos [...]</b>O nouă săptămână este aici și dacă plănuiți ceva achiziții ați nimerit fix unde trebie pentru că astăzi avem pentru voi o listă generoasă ce include cele mai proaspete oferte propuse de către retaileri în online. Le descoperiți mai jos

O nouă săptămână este aici și dacă plănuiți ceva achiziții ați nimerit fix unde trebie pentru că astăzi avem pentru voi o listă generoasă ce include cele mai proaspete oferte propuse de către retaileri în online. Le descoperiți mai jos alături de un produs erou al zilei care în această perioadă bifează o reducere foarte atractivă. Iată-le! 

Produsul erou al zilei:

Drept recomandare avem astăzi pentru voi smartphone-ul Huawei P20 care ajunge să scadă sub 2.000 lei. Acest handset vine echipat cu ecran FHD+ de 5.88 inch, procesor octa-core Kirin 970, 4 GB RAM, cameră duală în spate și baterie de 3400 mAh. Este versiunea cu 64 GB spațiu de stocare flash și costă doar 1.999 lei pe eMAG. Apropo, aceasta este varianta arătoasă Twilight cu gradient pentru panoul spate! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×