TomTop are o consolă în stil NES Mini ce costă doar 21.99 dolari; aduce 500 jocuri clasice

886 ori
<b>TomTop are o consolă în stil NES Mini ce costă doar 21.99 dolari; aduce 500 jocuri clasice</b>În oferta celor de la TomTop.com găsim astăzi o super consolă pentru nostalgici și anume o copie de NES Mini ce vine la un preț de numai 21.99 dolari. Aceasta se conectează la televizor și aduce la pachet 500 titluri clasice pe care le putem juca

Pentru cei nostalgici avem astăzi o recomandare tare interesantă din partea celor de la TomTop.com, retailer ce ne propune o consolă în stil NES Mini. Se numește NES Game Machine Mini și folosind codul promoțional LSRNES o puteți achiziționa pentru suma de doar 21.99 dolari până pe data de 31 octombrie. Oferta este tare bună și mai multe detalii despre consola de față aflați din rândurile de mai jos.

NES Game Machine Mini

În primul rând trebuie știut că la bordul acestei mini-console avem un număr generos de 500 jocuri clasice pe care le putem juca pe televizor. La pachet găsim și 2 gamepad-uri cu fir, un cablu de alimentare, un adaptor pentru prizele europene, manualul de utilizare și un cablu audio-video prin care vom conecta consola la televizor.

NES Game Machine Mini

NES Game Machine Mini cântărește numai 137 grame și design-ul retro este tare arătos. Nu avem detalii despre lista celor 500 jocuri incluse aici, dar așteptați-vă la titluri nostalgice ce vor putea fi jucate și în multiplayer. Găsiți mai multe detalii despre această consolă pe TomTop.com. Prețul este de numai 21.99 dolari!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×