UHANS Max 2 este un mega-phablet de 6.44 inch ce costă 139.99 dolari pe GearBest; are 4 GB RAM și baterie de 4300 mAh

1.725 ori
<b>UHANS Max 2 este un mega-phablet de 6.44 inch ce costă 139.99 dolari pe GearBest; are 4 GB RAM și baterie de 4300 mAh</b>În trecut am testat aici la Mobilissimo și smartphone-uri produse de către firma asiatică UHANS, modele ce s-au remarcat prin prețuri accesibile și dotări potrivite pentru suma plătită. Astăzi descoperim un nou terminal pe care aceștia îl aduc

Dacă vă amintiți în trecut am testat aici pe Mobilissimo și smartphone-uri produse de către firma chineză UHANS, modele ce s-au remarcat prin prețuri scăzute și dotări potrivite pentru zona de buget din care fac parte. Astăzi descoperim că această companie tocmai ce a lansat pe piață un mega-phablet ideal pentru cei care consumă materiale multimedia și anume modelul UHANS MAX 2 pe care îl vedeți mai jos.

Uhans MAX 2

La capitolul design nu avem elemente prea deosebite, în cazul de față accentul fiind pus pe raportul preț-specificații. Pentru a ne bucura de seriale și de YouTube avem parte de un ditamai display-ul IPS cu diagonala de 6.44 inch și cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Se oferă și procesorul octa-core MediaTek MT6750T alături care este prietenos la nivel de consum energetic.

Uhans MAX 2

Primim soluția grafică Mali-T860, 4 GB de RAM și 64 GB spațiu de stocare flash cu posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 128 GB. UHANS Max 2 aduce și o cameră duală în partea din spate, fiind vorba despre un modul cu senzor principal de 13 megapixeli și senzor secundar de 2 megapixeli. În mod inedit și pentru selfie-uri se oferă un setup identic ce ne aduce efectul bokeh în fotografii.

Uhans MAX 2

Ca elemente de conectivitate avem aici suport dual-SIM (2x nano-SIM), Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, 4G LTE și A-GPS. Rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat și o altă parte interesantă este reprezentată de către bateria de 4300 mAh pe care o regăsim la interior. 

UHANS Max 2 este un phablet ideal pentru cei care apreciază diagonalele generoase și care petrec mult timp urmărind conținut video pe YouTube sau Netflix. Poate fi utilizat la fel de bine și pe post de GPS mai ales că dispune de conectivitate 4G LTE. Costă numai 139.99 dolari și mai multe informații puteți afla de pe GearBest!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×