Instagram Stories primește un nou sticker sub formă de sondaj la care prietenii pot răspunde

5.143 ori
<b>Instagram Stories primește un nou sticker sub formă de sondaj la care prietenii pot răspunde</b>Astăzi și aplicația Instagram de pe mobil bifează o actualizare minoră am spune, update ce aduce un nou sticker pentru Instagram Stories. Este vorba despre un sticker de tip sondaj pe care îl putem personaliza cu o întrebare și răspunsuri la care

Aplicația Instagram bifează astăzi un nou update, unul destul de minor ce are de-a face cu acea funcție Stories. Este vorba despre un sticker de tip sondaj pe care îl putem plasa în poveștile noastre și la care prietenii pot răspunde. Sticker-ul poate fi găsit în zona de emoticons și putem personaliza întrebarea dorită, dar și răspunsurile asociate.

Instagram

Odată realizați acești pași putem posta povestea cu pricina iar prietenii și followerii pot începe să voteze instant și să vadă în timp real rezultatele sondajului. Cei care votează pot vedea oricând situația sondajului și în cazul în care povestea este revăzută, atunci vor fi afișate ultimele rezultate.

Instagram

Dacă voi sunteți cei care au postat sondajul, aveți acces la numărul de voturi, dar și la o listă a persoanelor care au votat alături de preferința aleasă. Povestea în care a fost integrat sondajul va fi afișată timp de 24 ore, după acest interval urmând a expira sondajul și datele cu privire la voturile înregistrate. Aceast widget sondaj poate fi găsit în versiunea 17 a aplicație Instagram pentru iOS și Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×