Turul Magazinelor #105: telefon pentru seniori, smartwatch elegant şi brăţară minimalistă de fitness, plus o lampă chic de citit

2.063 ori
<b>Turul Magazinelor #105: telefon pentru seniori, smartwatch elegant şi brăţară minimalistă de fitness, plus o lampă chic de citit</b>Avem pentru voi în Turul Magazinelor de astăzi o serie de produse foarte interesante, produse printre care se strecoară un telefon pentru seniori, un smartwatch elegant, dar și o brățară fitness produsă de către cei de la Alcatel. Avem pe lista noastră și

Dacă ar fi să definesc Turul Magazinelor de azi cred că am avea un cuvânt cheie "compact" pentru a îngloba toate produsele de mai jos. Toate au dimensiuni mici, îşi fac treaba excelent, vreo 2 sunt şi elegante şi tot vreo 2 salvează şi vieţi. Sau hai 3, dacă punem la socoteală şi acel senzor de mişcare care poate avertiza legat de hoţii ce v-au pus gând rău.

1. Alcatel OT-2008G

Alcatel OT-2008G

Mi se pare că am cam neglijat un segment de produse în Turul Magazinelor şi anume cel legat de terminale mobile pentru cei în vârstă. Un astfel de telefon pentru seniori este Alcatel OT-2008G, pe care îl vedeţi mai sus. El costă 189 lei la Quickmobile.ro şi oferă butoane de mari dimensiuni şi un ecran cu vizibilitate sporită. El pune la bătaie doar funcţii de bază, precum cele de apelare sau mesagerie text, dar are şi o cameră de 2 megapixeli, în cazul în care bunicul vrea să fotografieze modul în care a lăsat piesele pe tabla de şah.

O funcţie SOS este de asemenea foarte utilă la bord, în cazul unor probleme de sănătate sau urgenţe.

2. Alcatel Fitness OneTouch Move

Alcatel OneTouch Move

Au sosit recent în oferta celor de la Quickmobile.ro brăţările de fitness Alcatel OneTouch Move, care costă 149 lei şi vin cu design şi funcţionalitate ultra minimalista. Nu au ecran şi cântăresc doar 17 grame. Fabricată din TPU, cureaua acestui fitness tracker e comodă şi ergonomica, iar semnalarea notificărilor şi a tintelor de fitness atinse se face prin intermediul a 4 LED-uri.

Timpul de standby este de o săptămână pe acest model.

3. Senzor mişcare Mio, MioSmart R14

Senzor miscare

Flanco are o întreagă gamă de produse smart home, inclusiv camere şi senzori de tot soiul, printre care şi acest senzor de mişcare Mio. MioSmart R14costă 169 lei şi poate detecta mişcarea până la o distanţă de 3 metri. Funcţionează pe baza a 3 baterii AAA şi este uşor de configurat folosind un cod QR. Poate funcţiona un an fără probleme, doar cu cele baterii AAA menţionat mai sus.

Acest gadget se conecteza la hubul G10 MioSmart, care e punctul central de adunare a informaţiei de la senzori şi camere.

4. Smartwatch Nevo Balade Parisienne Tertre

Nevo

Pe lista noastră se afla şi un smartwatch elegant azi, un model Nevo Balade Parisienne Tertre, cu curea din piele şi preţ de 560 lei la Flanco.ro. El a avut ca punct de inspiraţie zona Montmartre din Paris şi are un design de ceas analogic elegant, fabricat din oţel inoxidabil şi sticlă minerală. E capabil să reziste la apă până la 5 ATM şi se conectează la smartphone via Bluetooth.

Urmăreşte activităţile zilnice, precum paşi, calitatea somnului, oferă şi notificări de pe smartphone şi are un cadran care se iluminează în dreptul punctelor orare. Bateria are o durată de viaţă de până la 5 ani şi cu funcţiile smart activate oferă între 3 şi 6 luni de utilizare.

5. Xiaomi Philips Eyecare Smart Lamp 2 

Smart Lamp 2

În ziua de azi puţini dintre noi mai au o lampă pe noptieră şi dacă tot facem această alegere de produs, măcar să fie un aparat elegant şi smart. Un exemplu este cel al lămpii Xiaomi Philips, un parteneriat foarte interesant şi de care mărturisesc că nu ştiam. Lampa smart protejează ochii utilizatorului şi are iluminarea controlată în mod inteligent. Sursa de lumină e duală.

Se poate rabata la 180 de grade şi poate fi controlată de pe iOS sau Android cu aplicatie dedicată Mi Home. Poate oferi confort sporit la citit sau munca la PC şi pune la dispoziţie diferite nivele de iluminare. Există şi un Night Mode smart, util pentru cei mici, speriaţi de bau-bau. Pretul exclusiv prin email la GearBest.com este de 49.99 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×