Azi se împlineşte un deceniu de iPhone! 10 ani de la momentul legendar când Steve Jobs a anunţat Apple iPhone (Video)

2.459 ori
<b>Azi se împlineşte un deceniu de iPhone! 10 ani de la momentul legendar când Steve Jobs a anunţat Apple iPhone (Video)</b>Această zi este una cu importanță atât pentru Apple cât și pentru fanii brandului din Cupertino, zi ce marchează fix 10 ani de la debutul primului iPhone pe piață. Modelul cu pricina numit iPhone 2G avea să schimbe complet conceptul de smartphone și

Azi este 9 ianuarie şi pe lângă o zi extrem de geroasă şi plină de soare cu dinţi, este ziua iconică şi legendara în care Apple a intrat pe piaţa smartphone. Pe 9 ianuarie 2007, Steve Jobs se afla pe scena de la MacWorld, prezentând primul iPhone. Au trecut 10 ani de atunci şi am senzaţia că ei au zburat, odată cu acest deceniu progresând enorm terminalele Apple și nu numai. Pentru a ne aminti de acel moment, aveţi mai jos celebrul discurs al lui Jobs.

Steve Jobs

La debut, CEO-ul Apple descria produsul drept unul "trei în unu": un iPod widescreen cu control touch, un telefon revoluţionar şi "terminal de comunicare prin Internet revoluţionar". Viziunea pe care Jobs şi echipa sa au avut-o pentru telefoanele mobile dăinuie şi azi şi au ghidat ca un crez nespus şi nevăzut mai toţi producătorii de smartphone-uri în ultimul deceniu, fie că ei o recunosc sau nu.

Apple a vrut neapărat să ne aducă un soi de computer în buzunar şi a schimbat pe vecie modul în care consumăm Internetul din mers. Niciodată nu vom mai consuma webul, muzica si filmele într-un mod în care să revenim la paradigmă trecută în defavoarea celei mobile şi asta e fascinant. Primul iPhone avea să vândă 6.1 milioane de unităţi şi asta în condiţiile în care nu avea 3G şi nici o cameră prea bună.

iPhone-urile au schimbat vieţi, au ajuns la 1 miliard de modele vândute anul trecut şi sunt omniprezente în filmele şi serialele americane. Fără vreo exagerare putem spune că iPhone-urile au ajuns pentru smartphone-uri ceea ce "adidaşii" sunt pentru pantofii sport. Voi ce făceaţi când a debutat primul iPhone? Ştiu că în vară când a ajuns în magazine mă jucam Age of Empires II pe un laptop HP ponosit, fix în ziua de final de iunie 2007 când au început vânzările.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×