Samsung primeşte câteva brevete noi, axate pe designul unor telefoane flexibile, noi tipuri de design pentru handseturi

885 ori
<b>Samsung primeşte câteva brevete noi, axate pe designul unor telefoane flexibile, noi tipuri de design pentru handseturi</b>Sud-coreenii de la Samsung au primit de curând noi brevete pentru o serie de aplicații depuse, aplicații ce fac referire la noi design-uri pentru viitoare smartphone-uri. De asemenea, sunt detaliate și posibile smartphone-uri flexibile în cazul de față

Samsung a primit încă o serie de brevete în ultimele zile, dezvăluind noi formaturi de design pe care le-am putea vedea puse la treabă în 2017. Printre ele regăsim şi unul familiar, ce aduce cu acel prototip Lenovo, care se desfăcea şi dintr-un telefon cu ecran dublu ajungea o tabletă.

Brevet Samsung

Practic avem de-a face cu un smartphone care are un ecran în faţă şi unul în spate, iar odată desfăcut el devine o veritabilă tabletă cu ecran wide. "Balamaua" sau mai bine zis mecanismul de conectare a celor ecrane este invizibil odată desfăcut ecranul, asta în cel mai bun caz. În realitate va fi probabil foarte discretă zona de separare. Analiştii şi experţii afirmă totuşi că acest trend de design va prinde viaţă mai degrabă în 2018 şi 2019 decât acum.

Brevet Samsung

În acest moment 5 companii tech mari, printre care şi Lenovo, Microsoft, Google, Apple şi Samsung au în dezvoltare terminale flexibile, iar singura cu un prototip prezentat oficial e Lenovo (imaginea de mai jos). Samsung iese în evidenţă prin faptul că a lucrat la un astfel de design și format în ultimul deceniu.

Lenovo

Un aspect de menţionat e că au apărut şi brevetele de mai jos, ce fac referire la noi designuri de telefoane Samsung. Unul dintre ele da senzaţia unui hibrid între Galaxy S7 Edge şi un Galaxy S5 Neo (în spate cel puţin). Apoi avem şi un design cu muchii curbate ale spatelui, în aceeaşi măsura în care sunt curbate şi cele ale ecranului. Ca de obicei un brevet nu înseamnă neapărat şi un produs comercial, deci privim cu precauţie aceste apariții.

Brevet Samsung

Brevet Samsung

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×