Turul Magazinelor #113: Guitar Hero la reducere, aparat de făcut iaurt şi telefon rugged la preţ bun; Moto Z are şi el ofertă specială

1.512 ori
<b>Turul Magazinelor #113: Guitar Hero la reducere, aparat de făcut iaurt şi telefon rugged la preţ bun; Moto Z are şi el ofertă specială</b>Printre recomandările de astăzi incluse în Turul Magazinelor 113 avem pentru voi atât un joc care vă va ține în fața televizorului ore bune, dar și aparate de făcut iaurt și telefoane de tip rugged. De asemenea și smartphone-ul Motorola Moto Z beneficiază

Azi avem câteva oferte bune pentru voi, atât pentru telefoane ce rezistă la scăparea în zăpadă, cât şi pentru aparate de pregătit iaurt sau umidificat. Am găsit şi o super ofertă pentru Moto Z, telefon pe care de altfel tocmai l-am prezentat într-o recenzie detaliată, dar şi jocul Guitar Hero cel mai nou la reducere semnificativă.

1. Guitar Hero Live Bundle (joc+chitară) PS4

Guitar hero

Guitar Hero Live este cel mai nou joc din seria Guitar Hero şi la debut bundle-ul costa în jur de 300-400 de lei, iar retailerii încă menţin preţurile la valoarea de 270 lei. Mai toţi în afară de Media Galaxy totuşi, care vinde jocul plus joystickul chitara la preţul de 164 lei, cel puţin în versiunea pentru PlayStation 4. Reducerea e excelentă, iar titlul vine cu mod single player şi multiplayer, videoclipuri oficiale celebre şi un public randat în Full HD care vă încurajează.

Controllerul chitară a fost reproiectat pentru a fi mai comod de folosit şi a imita cât mai bine corzile reale de chitară. Avem incluse aici atât melodii rock, cât şi country, ba chiar şi EDM şi folk, plus artişti ca Alice în Chains, Fall Out Boy sau Green Day.

2. Aparat de făcut iaurt Taurus Nature

Aparat de facut iaurt

V-am tot prezentat aparate de făcut iaurt de la evoMAG.ro, dar acesta e unul dintre modelele mai accesibile şi încadrat în valul de reduceri al retailerului. Costă 159 lei, iar firma producătoare Taurus vine după o experienţă de 50 de ani în domeniu. Aparatul are putere de 15W, include 7 borcane cu sticlă cu capac, capac transparent şi are corp din INOX.

Nu necesită un timp foarte mare de procesare din fericire şi neavând coloranţi sau conservanţi, produsul lactat obtinut e mai sănătos decât iaurtul din comerţ.

3. Umidificator cu ultrasunete Vivamax GYVH20

Vivamax GYVH20

Tot evoMAG.ro pune la bătaie şi un umidifcator pentru apartamentele şi casele atât de uscate în această perioadă. Iarna stăm cu toţii cu geamurile închise şi căldură dată drumul, iar aerul poate deveni foarte uscat, dăunând căilor respiratorii. Acest aparat de 149 de lei are un rezervor de 2 litri de lichid, care e condensat pentru a fi apoi utilizat în umidificarea treptată a aerului.

Cine cumpără un produs evoMAG.ro din ofertă cu 70% reducere poate primi şi premiu o vacanţă la Poiana Braşov. Detalii aici.

4. Samsung Galaxy Xcover 3

Samsung Galaxy Xcover 3

Cine doreşte un telefon entry level cu Android şi rezistenţa bună la praf sau apă are la dispoziţie acest model Samsung Galaxy Xcover 3 la suma de doar 739 lei la evoMAG.ro. În acest anotimp în care scăparea telefonului în zăpadă sau pe gheaţă e inevitabilă, un astfel de produs devine util, dacă nu chiar vital. Are şi avantajul că rezistă la sare, la umiditate, ploaie, vibraţii, radiaţii solare, transport şi şoc termic.

Poate fi scufundat în apă până la 1 metru adâncime, timp de 30 de minute. Un plus e şi suportul 4G LTE.

5. Motorola Moto Z

Moto Z

În vreme ce la noi Moto Z costă 3000 de lei la debut luna trecută, acum a ajuns undeva la 2600 lei, dar la GearBest ajunge să coste doar 449 dolari, adică 1885 lei, cu siguranţă un chilipir. Telefonul modular a fost testat recent la Mobilissimo.ro şi a dovedit că are un ecran luminos, baterie excelentă pentru talia incredibilă de 5.2 mm şi o performanţă crescută, datorită chipsetului Snapdragon 820.

În plus, camera de 13 MP e de top 5 2016 şi modularitatea ne va face să şi accesorizam acest produs, mai ales dacă îl luăm mai ieftin. Poate primi module cu cameră, proiector, baterie, difuzoare şi altele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×