Turul Magazinelor #116: aparat anti sforăit, super preţuri la resigilate şi "Zilele Samsung" la Flanco

2.708 ori
<b>Turul Magazinelor #116: aparat anti sforăit, super preţuri la resigilate şi "Zilele Samsung" la Flanco</b>În turul magazinelor de astăzi avem pentru voi pe lista de produse recomandate și un aparat anti-sforăit care v-ar putea scăpa de sforăit și face somnul partenerului plăcut. De asemenea, includem aici și un televizor din partea celor de la Samsung care

Chiar dacă luna ianuarie se apropie de final, reducerile sunt departe de a se finaliza şi unele duc preţurile şi la 50% din valoarea originală. eMAG.ro a pornit o nouă colecţie de reduceri la "Zilele resigilatelor", iar Flanco are oferte speciale pentru produse Samsung. Peste toate acestea aplicăm un topping de gadget anti sforăit şi avem un tur excelent azi.

1. Samsung 40KU6402 Smart TV LED, 100 cm, Ultra HD 4K

Samsung 40KU6402

Dintre toate maşinile de spălat, telefoanele, husele, televizoarele şi cuptoarele Samsung de la Flanco am remarcat acest televizor. E un model Smart LED de 100 cm cu rezoluţie 4K şi preţ atractiv de 1999 lei. E cazul să faceţi marele pas spre 4K acum, deoarece din 2020 avem conexiuni 5G şi vom face streaming imediat cu un sezon de House of Cards sau Game of Thrones, iar meciurile văzute în 4K vor fi o banalitate.

Acest telvizor are şi WiFi şi LAN, vine cu funcţii smart, ecran plat, Tizen OS şi slot CI+, dar şi porturi USB 2.0 (2 la număr) şi 3 porturi HDMI.

2. Smartwatch Vector Luna

Vector Luna

Preţul ceasurilor Vector a rămas în mare neschimbat de când au fost anunţate în 2015, cu fluctuaţii foarte mici la retailerii locali. Totuşi o privire spre site-ul eMAG.ro azi dezvăluie o şocantă reducere de 50% pentru modelul Vector Luna. El costă 1500 de lei în varianta standard la eMAG.ro, dar modelul resigilat e un excelent 749 lei.

Are mici urme de folosire şi zgârieturi fine, dar tot vine cu garanţie pe 24 de luni. Cu o carcasă din oţel inoxidabil şi compatilitate cu iOS, Windows Phone şi Android, acest model se remarcă şi prin cele 720 de ore de autonomie sau prin elegantă.

3. iPhone 7 la sub 3000 de lei

iPhone 7

Cel mai nou iPhone încă se învârte pe la 3200 sau 3300 de lei, dar eMAG.ro are o versiune resigilată la preţul de 2.849 lei. Are doar mici zgârieturi şi ambalajul original deschis, dar garanţia încă există, pe 2 ani. iPhone 7 aduce în plus faţă de predecesor rezistența la apă, antenele mutate, stabilizare optică pentru cameră, un procesor foarte performant şi camera selfie cu upgrade de rezoluţie.

4. Televizor LED Smart Android, Philips, 102 cm, 40PUH6400/88, 4K Ultra HD

philips 40PUH6400/88

O privire pe această pagină eMAG.ro o să vă dezvăluie că televizorul la preţul full de vreo 2300 de lei nu se mai găseşte, dar resigilat îl găsiţi în vreo 5 unităţi. Avem modele cu urme de folosite şi ambalaj deschis ce ajung şi la 1539 lei. Această sumă e incredibilă pentru un TV 4K, mai ales unul smart şi cu Android la bord. Acustica de 20W e excelentă, avem şi 3 porturi USB, 4 porturi HDMI şi ceva inedit, adica memorie internă de 8 GB.

5. VVFly Snore Stopper 

Vfly Style Snore Stopper

Mă fascinează acest gadget, cu toate că după o lectură amplă tot nu ştiu exact ce face. Teoretic ar opri sforăitul, dar cum?! Practic doar îl monitorizează... sau îl estompează prin casca Bluetooth. Ce e cert e că gadgetul costă 58 de dolari la GearBest.com şi se conectează la smartphone via Bluetooth. Are 54 de nivele de sforăit/decibeli aparent, recunoaştere a unui mod de sforăit deranjant şi se conectează la ureche ca un headset Bluetooth. Accesoriul cântăreşte 18 grame şi teoretic nu ar trebui să îl simţiţi la ureche.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×