Turul Magazinelor #192: corpuri de iluminat pentru grădină, mănuşi cu LED-uri pentru Comic Con şi Galaxy S8 Dual SIM în România

2.285 ori
<b>Turul Magazinelor #192: corpuri de iluminat pentru grădină, mănuşi cu LED-uri pentru Comic Con şi Galaxy S8 Dual SIM în România</b>Weekend-ul vine și cu o nouă ediție din Turul Magazinelor și avem pentru voi câteva recomandări din categorii diverse. Pe listă se află atât o serie de corpuri de iluminat ideale pentru cei care stau la casă, smartphone-ul Galaxy S8 în varianta dual-sim

Pe măsură ce temperatura creşte în termometre, produse care ieri vi se păreau neinteresante o să devină brusc atractive. Brusc o să vă intereseze aerul condiţionat, ventilatoarele, dar şi aparate de tăiat iarba sau corpurile de iluminat pentru grădină, pe care le-am găsit mai jos. Avem şi un televizor LED la super preţ, plus Galaxy S8 Dual SIM a ajuns în România şi am găsit şi mănuşi haioase cu LED-uri pentru Comic Con 2017 sau mai bine zis 2018.

1. Corpuri de iluminat pentru grădina la eMAG.ro

Corp iluminat

eMAG.ro are o întreagă ofertă cu zeci de produse de iluminat pentru grădină, vila şi în general pentru exterioare de case. Printre ele l-am găsit pe piticul exterior Massive Munchen, cu bec de 100W şi preţ de 154 lei. Produsul este un stâlp de iluminat în miniatură, cu alimentare de la reţea şi cu o zonă din aluminiu şi sticlă drept protecţie pentru bec. Soclul este de tip E27, iar înălţimea stâlpului este de 120 cm.

Corp iluminat

Apoi avem un felinar suspendat de gradina Philips myGarden Stream, la suma de 129 lei. Îmi imaginez 8-10 astfel de modele atârnate de etajul 2 al unei vile sau poate de un foişor mai generos. Se pot suspenda şi pe drumul ce duce spre garaj. Philips a făcut teste riguroase acestui produs, pentru rezistenta la apă, praf şi intemperii. Alimentarea e tot la reţea.

Corp iluminat

Şi tot Philips are un pitic de exterior clasic aş zice, cu preţ de 89 lei. Acest felinar în miniatură e conceput pentru medii exterioare umede şi a fost supus unor teste dure. E fabricat din plastic şi aluminiu şi e ideal pentru o grădină sau o curte interioară. Puterea este de 60W.

2. Samsung Galaxy S8 Dual SIM

Samsung Galaxy S8

Quickmobile.ro a adus varianta dual SIM a lui Samsung Galaxy S8 în România, o versiune rar de găsit şi la nivel internaţional. Modelul dual SIM de Galaxy S8 costă 3699 lei şi are fix aceleaşi dotări ca şi versiunea de bază, inclusiv procesorul Exynos 8895, cei 4 GB RAM şi ecranul Quad HD de 5.8 inch. Bateria de 3000 mAh e la posturi, ca şi camera de 12 MP.

Şi Galaxy S8 Plus Dual SIM e în ofertă, la suma de 4199 lei.

3. Mănuși LED 

Manusi LED

Cine merge la ultima zi de Comic Con 2017, pe 7 mai se poate îmbrăca fistichiu, iar cine se pregăteşte pentru viitoarea ediţie, îşi poate cumpăra aceste mănuşi cu iluminare LED la doar 6.99 dolari la GearBest.com. Vârfurile iluminate îşi pot schimba culorile şi această pereche e genială şi la o petrecere în club, pe litoral sau la un concert. Artistul te va ţine cu siguranţă minte dacă aplauzi aşa pe întuneric.

Cântăreşte perechea 140 de grame.

4. Televizor Samsung 32J5200 Full HD Smart TV

Samsung 32J5200

Sunt oameni care nu vor o măgăoaie de 160 sau 120 cm în dormitor, ci vor un Smart TV LED mai mic. Aici intervine acest televizor Samsung cu diagonală de 80 cm, panou LED şi funcţii smart. E un model Full HD care costă sub 1100 de lei, ceea ce mi se pare un super preţ. Oferă acustica Dolby Digital Plus, surround virtual, difuzoare de 10W, suport WiFi Direct, are şi 2 porturi HDMI şi o intrare Ethernet.

Funcţiile Smart TV includ Game Mode, Picture in Picture, Mirroring, ConnectShare via USB 2.0, subtitrări, căutare automata de canal şi un mod special sport. Greutatea e excelentă, doar 3.95 kg.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×