Turul Magazinelor #231: Turul accesoriilor creative - selfie stick umbrelă, tastatură pliabilă și Galaxy Note 5 la preț bun

2.394 ori
<b>Turul Magazinelor #231: Turul accesoriilor creative - selfie stick umbrelă, tastatură pliabilă și Galaxy Note 5 la preț bun</b>În această zi toridă de vară și totodată prima din iulie revenim la abordarea clasică a Turului, cea în care vă prezentăm o colecție de produse din categorii diferite ce impresionează prin prețurile reduse. Pe listă se află un smartphone echipat cu

Am revenit la abordarea clasică a Turului, sub forma unei colecții de produse interesante, la prețuri bune. Am găsit un phablet clasic Samsung la preț rezonabil, cel mai interesant selfie stick văzut de mine, o tastatură pliabila de calitate pentru cei care scriu din mers și 2 purtabile elegante. Pe toate le găsiți mai jos.

1. Samsung Galaxy Note 5

Samsung Galaxy Note 5

Samsung Galaxy Note 5 încă se ține bine și având în vedere fiasco-ul Note 7, reprezintă o alternativă bună pentru cine vrea un soi de Galaxy S6 mai mare și cu stylus. Avem de-a face cu variantă single SIM aici, dotată cu foarte puternicul procesor Exynos 7420, multă vreme un reper de performanță în topuri și benchmark-uri. Ecranul de 5.7 inch AMOLED Quad HD poate fi considerat super luminos chiar și acum, iar bateria e generoasă.

Găsiți produsul la eMAG.ro la preț excelent.

2. Tastatură Bluetooth Microsoft Universal Foldable

 Microsoft Universal Foldable

evoMAG.ro are în ofertă în aceste zile o tastatură Bluetooth Microsoft Universal pliabilă, care costă 452 lei. Acesta este un accesoriu ideal pentru cei care muncesc din mers, jurnaliști, bloggeri și alte profesii ce necesită multă deplasare și muncă la tastatură. Se pliază și se transportă foarte ușor, conectându-se via Bluetooth la smartphone și tabletă. Fie că e vorba de device-uri cu Android, iOS, Windows sau Windows Phone, se poate conecta la oricare dintre ele.

Rezistă la vărsarea accidentală de lichide și încape în orice poșetă, sau chiar buzunar.

3. Brățara Fitness Misfit Ray

Misfit Ray

Misfit este compania cunoscută drept "Apple-ul purtabilelor" și ne propune o brățară de fitness de generație nouă, numită Misift Ray. Față de modelele cu design circular, acesta este mai degrabă tubular și îl găsiți la Quickmobile.ro la prețul de 408 lei. Are pedometru, alerte prin vibrații și poate fi utilizat că telecomandă pentru playback audio.

Acest tracker rezistă la apă, până la o adâncime de 50 de metri. Bateria oferă până la 4 luni de autonomie, iar designul cilindric permite purtarea și ca pandativ. Cântărește doar 8 grame.

4. Smartwatch Nevo Balade Parisienne Ravigan

Nevo Balade Parisienne Ravigan

Încă un purtabil din acest Tur este acest smartwatch elegant, care la prima vedere pare un ceas standard analogic. Îl vinde Cel.ro la 449 lei și produsul are și o poveste interesantă. Aparent este inspirat de farmecul vintage al zonei Montmartre, din Paris. Carcasa este fabricată din oțel inoxidabil, sticlă minerală, iar ea rezistă la apă până la 5 ATM.

Se conectează via Bluetooth la telefon și va vibra când primiți un mesaj. Bateria are autonomie între 3 și 6 luni, dacă folosiți funcțiile smart. Dacă le folosiți doar pe cele standard, prindeți și 5 ani de utilizare.

5. Umbrelă seflie-stick

Umbrelă seflie-stick

Cel mai inedit produs din acest Tur este acest selfie stick integrat în umbrelă. Costă 14.99 dolari la TomTop.com și are și o mică telecomandă ce vă permite să faceți pozele de la distanță. E compatibil cu telefoane Huawei, Samsung sau Xiaomi, dar și cu Apple iPhone. Pe lângă faptul că aveți o umbrelă standard, bara sa principală are și rol de selfie stick.

Accesoriul este ușor pliabil și e fabricat din aluminiu, ABS și pongee. Cântărește 345 de grame, are suport  Bluetooth și baterie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×