Samsung Galaxy Note 8 ar avea confirmată camera duală din spate şi scannerul de amprente integrat în ecran; Va sosi în a doua parte a anului

3.339 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 ar avea confirmată camera duală din spate şi scannerul de amprente integrat în ecran; Va sosi în a doua parte a anului</b>Surse din China au confirmat câteva dintre dotările viitorului "flagship de toamnă" Samsung, Galaxy Note 8. La drept vorbind ştiam deja aceste dotări, dar aveam nevoie doar de o confirmare solidă. Se pare că phablet-ul va avea cu adevărat o cameră duală..

Surse din China au confirmat câteva dintre dotările viitorului "flagship de toamnă" Samsung, Galaxy Note 8. La drept vorbind ştiam deja aceste dotări, dar aveam nevoie doar de o confirmare solidă. Se pare că phablet-ul va avea cu adevărat o cameră duală în spate, iar scannerul de amprente va fi mutat.

Cei care au informaţii declară că Note 8 va păstra abordarea de design a lui Galaxy S8, doar că va aduce un ecran mai mare şi un stylus S Pen la pachet. Scăpări şi zvonuri precedente vorbeau despre un ecran 4K cu diagonală de 6.44 inch. Ideea de cameră duală pe un flagship Samsung nu e deloc nouă, în ideea că până şi Galaxy S8 a avut un prototip cu această dotare, abandonat în cele din urmă.

Samsung Galaxy Note 8 ar avea confirmată camera duală din spate şi scannerul de amprente integrat în ecran; Va sosi în a doua parte a anului

În schimb scannerul de amprente, care a avut o amplasare neinspirată pe S8, va fi acum integrat în panoul ecranului. Această abordare ar putea fi adoptată şi de Apple pe iPhone 8, conform multiplelor randări şi scăpări. Până să vină Note 8 cu camera duală, vom vedea un model din seria Galaxy C cu această dotare, după cum am aflat în ultima săptămână.

Mi se pare bizar că Galaxy Note 8 a început să primească primele leak-uri, dar nici unul nu face referire la stylus şi ce aduce el nou. Ce ştim sigur e că Samsung va verifica şi răs-verifica bateria pentru a evita un fiasco precum cel de la Note 7.

Cât despre lansare, sunt şanse să apară phabletul la IFA 2017, sau poate mai devreme, în august.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×