Turul Magazinelor #232: telefon mic cât un card și ieftin, televizor LED smart la super preț și epilator exagerat de ieftin

2.097 ori
<b>Turul Magazinelor #232: telefon mic cât un card și ieftin, televizor LED smart la super preț și epilator exagerat de ieftin</b>Ne continuăm parcursul printre ofertele magazinelor online și astăzi avem încă o colecție de produse din categorii diferite, de la o lanternă ce poate fi montată pe cap, la un epilator foarte accesibil și până la un mini telefon cu mărimea unui card

În turul de azi avem în general obiecte mici și portabile, printre care s-a strecurat și un televizor smart cu super preț. Pentru doamne și domnișoare avem un epilator exagerat de ieftin, apoi găsim loc și timp pentru un telefon mic cât un card, plus o lanternă specială purtabila pe cap, ideală pentru cei ce meșteresc des, în bucătărie sau baie.

1. Lanternă Headlamp

Headlamp

Un produs eminamente masculin, acest tip de lanternă specială montabilă pe cap costă 9.93 dolari la TomTop.com. Toate lanternele au zoom și sunt rotative și ajustabile. E numai bun accesoriul pentru camping, airsoft, activități nocturne sau cele din zone întunecate. Produsul e fabricat din aluminiu, este ușor și comod.

Are 4 moduri de utilizare, cu diferite moduri de emitere a luminii, de la cele 3 becuri centrale.

2. Mini telefon AIEK C6

AIEK C6

Cine vrea doar un telefon care realizează apeluri, e compact și atât, fără complicatii va fi cu siguranță încântat de AIEK C6 Card Phone. Acest telefon compact cât o carte de credit costă doar 10.69 dolari la GearBest.com. Vine pe o multime de culori, de la verde și roz, la albastru și alb. Oferă până la 4 ore de convorbiri, are și alarmă și vine cu un ecran TFT color de 1 inch. Măsoară undeva la 9 mm în talie și cântărește doar 28 de grame, mai puțin decât un baton Snickers.

3. Televizor LED Sharp LC-32CFE6452E

Sharp LC-32CFE6452E

Chiar dacă Samsung, LG și Sony au oferte foarte bune la televizoare, nici cei de la Sharp nu trebuie neglijați. Ei ne propun un televizor LED smart Full HD de 81 cm, vândut de eMAG.ro la preț excelent. Oferă conexiune WiFi și posibilitate de conectare la Internet și YouTube.

Are acustică stereo de 16 W, egalizator, funcție Dolby Digital și Contrast Dinamic. Permite și înregistrarea programelor preferate via USB.

4. Epilator IPL Babyliss G973PE

Laica MD6062

Am văzut multe femei entuziasmandu-se la epilatoare IPL de 120.000 de pulsuri, care scădeau sub 1000 de lei în luna martie. Vă dați deci seama că un model Babyliss de 300.000 de impulsuri e chilipir curat, mai ales că el costă de obicei în jur de 2000 de lei. Are 50 de programe, 5 setări și este foarte silențios.

Este folosit pentru a înlătura firele de păr nedorite, estompează hiper pigmentarea pielii și tratează acneea. Cel.ro îl vinde la 899 lei.

5. Saună facială Laica MD6062

Laica MD6062

În această perioadă fierbinte o saună e ultimul lucru de care ai nevoie, mai ales că o poți obține în autobuz. Totuși pentru cei care se gândesc și la alte anotimpuri și vor să își relaxeze fața, scăpând de coșuri și imperfecțiuni, acesta este un gadget perfect. Costă 109 lei și are și funcție de inhalator, utilă pentru cei cu probleme la nivel de sistem respirator.

Puteți face sauna cu infuzie de ceai sau uleiuri eterice. Masca specială pentru inhalarea prin nas este inclusă la pachet și are rolul de a umezi mucoasele nazale. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×