Samsung Galaxy Note Fan Edition (Note 7 recondiționat) este acum oficial, va fi vândut în Coreea de Sud de pe 7 iulie

2.672 ori
<b>Samsung Galaxy Note Fan Edition (Note 7 recondiționat) este acum oficial, va fi vândut în Coreea de Sud de pe 7 iulie</b>Varianta recondiționată a lui Samsung Galaxy Note 7 a apărut și dispărut de pe radarul nostru de multiple ori în ultima vreme, dar iată că acum a devenit oficială. Poartă numele de Galaxy Note Fan Edition și va ajunge în magazinele din Coreea de Sud pe..

Varianta recondiționată a lui Samsung Galaxy Note 7 a apărut și dispărut de pe radarul nostru de multiple ori în ultima vreme, dar iată că acum a devenit oficială. Poartă numele de Galaxy Note Fan Edition și va ajunge în magazinele din Coreea de Sud pe 7 iulie.

Galaxy Note FE va avea un preț de 610 dolari în Coreea și va fi disponibil pe auriu, argintiu, albastru sau negru. Va reamintesc că Samsung Galaxy Note 7 a avut probleme anul trecut cu bateria ce exploda și cu supraîncălzirea, fiind retras la doar câteva săptămâni după debutul său. Zvonuri despre un Note 7 recondiționat apăreau încă de la începutul anului, negate inițial de Samsung apoi confirmate.

Variantă Fan Edition refolosește componentele lui Note 7 și mă refer aici la ecran, CPU, RAM sau stocare. O noutate este bateria mai mică, de 3200 mAh, iar Samsung promite că această unitate a fost trecută prin aceleași teste ca și bateria lui Galaxy S8. E vorba despre un proces de test în 8 puncte. Trebuie spus și că acest phablet rulează Android Nougat, are Bixby și în mod interesant nu are logo Samsung în față.

În schimb are un logo Galaxy Note Fan Edition în spate. Pentru început Samsung vrea să vândă 400.000 de unități ale lui Note FE în Coreea de Sud. Nu e clar dacă va debuta și în alte regiuni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×