Turul Magazinelor #264: aparat pentru deshidratat fructe, waffle maker şi staţie radio la super preţ, plus Honor 9 în România

1.602 ori
<b>Turul Magazinelor #264: aparat pentru deshidratat fructe, waffle maker şi staţie radio la super preţ, plus Honor 9 în România</b>Ne gândim astăzi și la faptul că toamna se apropie și ce idee mai bună decât a deshidrata niște fructe de sezon și a le păstra pentru anotimpul rece. Fix un asemenea produs vă recomandăm astăzi, cu toate că pe lista noastră se află și alte

În Turul magazinelor de azi dăm o tură prin bucătărie pentru a deshidrata nişte fructe pentru la iarnă/toamna, apoi ne oprim în zona medicală puţin. Facem un popas la cei care trag cu urechea la frecvenţele poliţiei sau doar vor să comunice ca pe vremuri cu o staţie de emisie/recepţie. Avem şi un waffle maker, plus un telefon midrange excelent la preţ bun.

1. Aparat electric pentru deshidratat fructe

Aparat electric pentru deshidratat fructe

Sunt cam 2 metode să depozitezi fructele pentru la iarnă: fie le bagi la congelator, fie le deshidratezi şi pentru asta îţi trebuie un aparat special. Acest aparat se găseşte la GearBest.com la preţul de 45.99 dolari şi vine cu 5 "etaje" pentru amplasare fructelor. Nu implică adăugarea vreunui conservant, deci totul este natural. Păstrează nutrienţii intacţi şi are un ventilator şi elemente de încălzire în zona inferioară.

Temperatura este ajustabilă, între 35 şi 90 de grade Celsius. Poate fi folosit şi pentru carne, legume, fructe şi ceai.

2. Recipient sortare pastile

Recipient sortare pastile

Inevitabil de-a lungul vieţii noi sau cineva apropiat nouă se va îmbolnăvi şi va avea nevoie de medicamente. Cum unele persoane sunt prea ocupate să ţină socoteala când şi ce pastile trebuie să ia, aici intervine un astfel de gadget. Costă 6.68 dolari la TomTop.com şi este un recipient care împarte pastilele în secţiuni şi are şi un ceas ataşat care te anunţă la ce oră trebuie să le iei.

3. Kit staţie radio CB CRT One + Antenă PNI Extra 45

CB CRT One

Există un întreg segment de oameni care au ca hobby ascultarea informaţiilor vehiculate pe staţiile de recepţie. Fie că trag cu urechea la ce mai zice poliţia, ce discută tiriştii, sau vreo romanţă între 2 adolescenţi care de abia au descoperit staţiile de emisie-recepţie. Staţia de aici este cea mai mică din lume, în zona staţiilor radio CB şi costă doar 239 lei la eMAG.ro.

Are o antenă cu sistem special anti zgomot, ce îi permite aerului să alunece în jurul spicului, eliminând zgomotul produs de vânt. Are putere de emisie de 4W.

4. Aparat de făcut waffles

Aparat de făcut waffles

Probabil că aţi mâncat la un moment dat waffles făcute la un festival, restaurant sau chiar la o dubiţă din aceea de mâncare şi aţi remarcat că sunt de 10 ori mai bune proaspete decât Waffles cele cumpărate de la magazin. De aceea puteţi transporta plăcerea cu multe calorii acasă, cumpărând un aparat de făcut Waffles. Costă 442 lei la evoMAG.ro şi trebuie doar să turnaţi compoziţia în vasul dedicat şi veţi fi pe drumul cel bun.

Are o carcasă elegantă din oţel sablat şi vine la pachet cu 5 inimioare de gofre. Pentru că de obicei gofrele se cam lipesc are o suprafaţă de prăjit cu strat anti aderent, pentru o curăţare mai uşoară. Cadou de nuntă excelent.

5. Huawei Honor 9

Huawei Honor 9

Huawei Honor 9 a sosit în România, prin intermediul celor de la Quickmobile.ro, care practică un preţ excelent pentru acest smartphone. Vine fix sub 2000 de lei, ceea ce pentru un high midranger de acest gen e ideal. Canibalizează chiar şi Huawei P10 cu dotările sale aş zice şi arată spectaculos pe acest albastru trademark. La nivel de CPU e la egal cu Huawei P10, ca şi la cantitatea de RAM şi stocare.

Are un ecran compact Full HD şi iese în evidenţă prin cameră duală cu senzor de 20 MP şi 12 MP. Avem şi zoom lossless de până la 2X şi chiar filmare 4K aici.

6. Diesel Cămaşă albă cu mâneci lungi Crickets

Camasa alba

Cine se află în căutarea unei cămăşi de calitate şi vrea ceva superior faţă de Zara să zicem, ar trebui să arunce o privire pe Fashiondays.ro. Acest model de cămaşă Crickets costă 199 lei şi este 100% realizată din bumbac.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×