Turul Magazinelor #313: Baterie externă cu capacitate uriaşă, staţie radio Motorola la preţ mic, aparat de gătit orez în mod sănătos şi cuptor ieftin

1.454 ori
<b>Turul Magazinelor #313: Baterie externă cu capacitate uriaşă, staţie radio Motorola la preţ mic, aparat de gătit orez în mod sănătos şi cuptor ieftin</b>Cei pasionați de gătitul sănătos au inclus în turul magazinelor de astăzi un produs ideal. Mai avem și o mega baterie externă, un aragaz la preț bun și un ulei pentru barbă. De asemenea, pentru cei care vor să se echipeze pentru frigul de afară

Azi ne ocupăm de produsele de folosit acasă, două pentru gătit şi unul pentru sănătate. Avem şi walkie talkie-uri Motorola pentru cei care vor să comunice la un airsoft să zicem, plus un produs special pentru cei bărboşi şi o mega baterie externă, care are totuşi nevoie de acumulatori pentru alimentare, dar face senzaţie odată ce îi găsiţi pe aceia. Hai să vedem care sunt cele mai interesante produse.

1. Aragaz Samus SM550ANS

Samus SM550ANS

Începem cu cel mai bun raport calitate-pret din acest tur, cu o sumă excelentă pentru un aragaz Samus, oferit de Cel.ro. Este un aragaz clasic pe gaz, cu 4 arzătoare, termometru şi mecanism de siguranţă pentru flacără. Samus oferă 6 ani de garanţie, iar acest produs vine cu geam dublu pentru cuptor, tavă şi grătar din inox, plus duze butelie (GPL) incluse.

Are şi loc special pentru depozitare accesorii.

2. Acumulator extern TOMO T4

Acumulator extern TOMO T4

Cum vă suna o mega baterie externă de 4 x 18650 mAh? GearBest.com are aşa ceva în oferta, numai că ei oferă doar încărcătorul şi nu şi acele baterii speciale Li-Ion. Ele trebuie cumpărate separat. Dacă puneţi totuşi mâna pe el veţi putea alimenta zile întregi tablete şi telefoane, poate chiar şi laptop-uri. Fiecare baterie are un afişaj separat pentru energie, iar acest aparat oferă conectori cu 8 pini, plus două porturi microUSB.

Bateriile se pot încărca şi descarca separat, fără probleme. Costă 13.96 dolari

3. Aparat de gătit Orez Xiaomi MiJia

Aparat de gătit Orez Xiaomi MiJia

Dacă vreţi să gătiţi orezul în modul chinezesc pur şi sănătos, vă recomandăm acest aparat special Xiaomi MiJia sub presiune cu inducţie. Îl vinde Quickmobile.ro la suma de 829 lei. Nu este un "cooker" standard aşa cum vedeţi la teleshopping şi asta indică şi preţul său. Aparatul foloseşte o tehnologie electromagnetică specială de încălzire, care asigură pregătirea orezului într-un mod rapid şi simplu. Zero toxine, impuritati, procesare.

Păstrează intactă savoarea boabelor, răpită uneori de procesele de hidratare şi deshidratare aplicate. Poate recunoaşte peste 200 de tipuri de orez şi se controlează de pe smartphone.

4. Tensiometru Xiaomi

Tensiometru Xiaomi

Şi apropo de Xiaomi, am găsit şi un tensiometru al companiei, vândut de TomTop.com la suma de 39.99 dolari. Parcă am mai multă încredere în Xiaomi decât în multele branduri no name care apar cu tensiometre peste noapte. Avem aici un aparat cu suport pentru Bluetooth 4.0 şi care permite sincronizarea citirilor cu smartphone-ul. Se poate controla cu o aplicaţie dedicată de pe smartphone şi are o baterie reîncărcabilă de 2200 mAh.

Se conectează la terminale iOS şi Android şi măsoară tensiunea în timp real, având o umflare a acelei perniţe de braţ dinamică şi automată.

5. Staţie radio Motorola TLKR T50 (2 bucăți)

Motorola TLKR T50

Văd acest produs drept unul ideal pentru doi copii care sunt vecini şi vor să vorbească old school prin walkie talkie peste gard. Sau pentru vânători, pescari şi jucători de airsoft. Costă 181 lei la evoMAG.ro şi include 8 canale şi 121 de coduri. Are rază de acţiune impresionantă de până la 6 kilometri, display iluminat şi putere de transmitere de 500 mW.

Are şi monitorizare încăpere, deci cine nu îşi permite baby monitor, lasă acest gadget pornit în camera celui mic. Autonomia este de 16 ore.

6. Ulei pentru barbă

Ulei pentru barbă

Este la modă acum să ai o barbă mare, dar şi curată dacă se poate. Ca atare se poartă uleiurile pentru barbă, precum acesta vândut de Watchshop.ro la 69 lei și 30 ml. Include uleiuri naturale de jojoba, argan şi migdale, dar şi măceşe.

7. Jachetă Jack&Jones

Jachetă Jack&Jones

Jack & Jones are o jachetă cu vatelină la preţ bun de 229 lei la Fashiondays.ro, ca parte a unor reduceri. Are şi glugă Landing şi este o haină de toamnă târzie ideală. Nici prea groasă, nici prea subţire. Este fabricată în întregime din poliester.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×