Turul Magazinelor #276: etilotest la sub 10 euro, Sharp Aquos S2 în România, Sony Walkman de top şi ceas Police ciudat!

1.732 ori
<b>Turul Magazinelor #276: etilotest la sub 10 euro, Sharp Aquos S2 în România, Sony Walkman de top şi ceas Police ciudat!</b>O mulțime de produse ajung astăzi pe lista noastră de recomandări din seria Turul Magazinelor, fiind vorba despre un etilotest cu preț de sub 10 euro, despre un smartphone cu display edge to edge proaspăt listat pe plan local și despre un ceas

E final de săptămână, aţi început weekendul deja şi dacă mai aveţi câteva zeci de euro de aruncat vă rezolvăm noi dilema. Asta prin clasicul Tur al magazinelor, care va scăpa de surplusul de economii din portofel sau de pe card. Am găsit o machetă de tanc arătoasă pentru pasionaţii de World War II, un etilotest bun să îl ai tu să nu te prindă EI, un telefon edge to edge proaspăt ajuns în România şi multe altele. Toate sunt detaliate mai jos.

1. Tanc teleghidat

Tanc teleghidat

Din ciclul "îl cumpăr pentru cel mic, dar mă joc eu cu el", azi avem o machetă de tanc care se controlează prin infraroşu, cu telecomandă. Este la o scară de 1 la 24 şi este promovat chiar de către Gearbest drept un produs pentru cei mici şi cei mari. Costă 39.99 dolari şi vine cu o telecomandă de mari dimensiuni la pachet. Mi se pare interesant că telecomanda controlează şi tureta şi va permite să rotiţi tunul şi să "trageţi".

Are chiar şi efecte sonore şi luminoase care imită comportamentul unui tanc. Autonomia este de 15 minute.

2. Sharp Aquos S2

Sharp Aquos S2

A trebuit să mă frec la ochi când am văzut că Quickmobile.ro deja îl are pe Sharp Aquos S2 în ofertă şi mai mult decât atât la un super preţ. Telefonul e leit Essential Phone, având camera selfie de ciclop şi are un screen to body ratio pe care l-ar invidia şi Xiaomi Mi MIX. Vine pe negru, albastru sau alb, are procesor Snapdragon 630 şi 6 GB RAM. Dacă vreţi musai o comparaţie, imaginaţi-vă un ZenFone 4 overpowered şi mai frumos.

Rulează Android 7.1.1 şi mai are şi cameră duală de 12 MP.

3. Sony Walkman NW A35

Sony Walkman NW A35

Cine vrea garanţia calităţii şi un MP3 şi MP4 player care să îl ţină un deceniu fără cea mai mică problemă poate să cumpere acest MP3/MP4 player Sony Walkman NW A35 de la evoMAG.ro la suma de 1363 lei. Are ecran tactil, Bluetooth, NFC, WiFi şi 16 GB stocare. Are un design foarte arătos, cumva între Zune şi iPod şi redă sunetul la fidelitate deosebită.

Dispune de ecran de 3.1 inch şi vine cu căşti ce oferă anulare a zgomotului de fond. Este un plus şi faptul că are o greutate sub 100 de grame.

4. Ceas bărbătesc Police HAMMERHEAD 

Police HAMMERHEAD

În general ochelarii de soare şi ceasurile Police costă destul de mult încât să intri în magazinul Police şi să eziţi să îţi iei ceva în prima fază. De aceea mă miră preţul acestui ceas Police, dar apoi aflu că Cel.ro îl are la lichidare de stoc, cu preţ tăiat cu peste 50%. Mi se pare inedit cadranul sau cu 3 indicatoare pentru oră. Are curea din piele, afişaj analogic şi carcasă din oţel inoxidabil.

Mecanismul este din quartz, iar rezistenţa la apa e la nivel de 3 ATM. 329 lei e suma asociată produsului.

5. Etilotest

Etilotest

Decât să te prindă poliţia, mai bine te verifici tu. Ce te faci dacă ai băut o bere sau 2 cu câteva ore în urmă? Dacă ai mâncat o salată cu mult oţet? Dacă te-ai sărutat cu o domnişoară care a bătut 4 shoturi de tequilla? Te poţi testa cu acest etilotest, pentru a evita eventualele probleme si amenzi dupa etilotestul clasic. Costă 9.97 euro la TomTop.com şi aceasta este mai degrabă o măsură superficială de a evita problemele la volan. În realitate nu te urci deloc la volan dacă ai băut…

6. Bonus

Ghete

Ghete Chelsea verde militar de piele întoarsă Calvin Klein Jeans la sub 300 lei!? Yes please

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×