Turul Magazinelor #294: Calorifer electric la preţ bun, cel mai ieftin OnePlus din România, player de vinil multifuncţional

2.219 ori
<b>Turul Magazinelor #294: Calorifer electric la preţ bun, cel mai ieftin OnePlus din România, player de vinil multifuncţional</b>Pentru că toamna începe să își intre serios în drepturi, astăzi avem în turul magazinelor și un produs pentru încălzirea moderată a camerei și anume un calorifer electric cu preț scăzut numai bun de pus în funcțiune până când temperaturile scad sub

A venit frigul, aţi constatat cu siguranţă asta mai ales noaptea şi dacă sunteţi printre nefericiţii care nu primesc încă agentul termic pe ţeavă, avem un calorifer competent pentru voi. Acest Tur mai include şi cel mai ieftin telefon OnePlus din România, un accesoriu pentru persoanele sportive, dar şi un player pentru vinil multifuncţional. Toate acestea plus o ofertă cu reducere la FashionDays mai jos.

1. Calorifer electric Star-Light YOH9

Star-Light YOH9

Cred că nu e gospodărie din România care să nu aibă măcar un "mijloc alternativ de încălzire", iar deseori e vorba despre calorifere electrice. Şi dacă tot aveţi ceva de gen, e bine să fie un produs de calitate, nu credeţi? O idee ar fi acest model de calorifer, cu 9 elemenţi, 3 trepte de putere şi termostat reglabil. Are 5 canale ulei, indicator luminos şi oferă o putere de 2500W, suficientă pentru a încălzi orice cameră dintr-un apartament de bloc.

Este dotat cu roţi si mânere, fiind usor de mutat dintr-o parte în alta a camerei, sau dintr-o cameră în alta, fără să intraţi în contact cu elemenţii fierbinţi. Costă 164.99 lei

2. Telefon Mobil OnePlus X

OnePlus X

evoMAG.ro ne anunţă pe pagina sa principală că ne oferă cel mai ieftin telefon OnePlus din România. E vorba despre OnePlus X, care se ţine bine şi acum şi are un design foarte arătos, în rândul terminalelor cu ecran de 5 inch sau mai mic. evoMAG.ro îl are la un preţ accesibil, cu 250 lei mai mic decât alţi retaileri, iar telefonul are atuuri precum ecranul AMOLED, cei 3 GB RAM sau camera de 13 MP pe care am văzut-o pe o sumedenie de telefoane în ultimul an.

Stocul magazinului e limitat, aşa că trebuie să vă mişcaţi rapid.

3. Pickup Trevi Classic 1065 E

Pickup Trevi Classic 1065 E

În general un pickup costă multişor în ziua de azi, pentru că produsele de tip hobby sunt considerate achiziţii "vanity" şi taxate ca atare. Acest pickup marca Trevi oferă şi extra funcţii pe lângă cele standard şi costă 684 lei la Quickmobile.ro. Pe lângă player-ul principal de vinil, include şi suport pentru CD-uri, carduri SD, playback de pe stocare USB, plus radio stereo FM şi AM.

Integrează difuzoare stereo performante, un display LCD, are şi telecomandă şi jack audio. Player-ul permite şi înregistrarea direct de pe discuri şi CD-uri în format MP3, dar adevarata savoare o reprezintă playback-ul de pe discurile rămase de la bunicul.

4. Smartwatch NO.1 F3 

Smartwatch NO.1 F3

În general ne ocupăm de ceasuri inteligente sau analogice arătoase când vine vorba de ofertele GearBest.com, dar acum am găsit un model sport sexy. Vine de la brandul No. 1, de la care am testat deja două ceasuri şi are o curea cu multiple orificii, gândite încât să vă respire pielea fără probleme. 

Costă 20.18 dolari şi vine în combinaţii aratoase de albastru şi alb, roşu şi negru sau albastru şi negru. Are reminder anti sedentarism, notificări pentru apeluri şi mesaje, funcţie de monitorizare a somnului, control remote pentru cameră, pedometru şi rezistă la apă şi praf. Se poate conecta uşor la orice terminale iOS şi Android, iar cureaua sa e fabricată din silicon.

5. Sticlă smart

Sticlă smart

Pentru doar 29.99 dolari găsiţi la TomTop.com o sticlă inteligentă pentru sportivi şi cei care îşi monitorizează cu grijă lichidele băute. Vine cu Bluetooth, difuzor, rezistență la apă, slot microSD şi chiar un beculeţ special ideal pentru cei care merg pe bicicletă noaptea. Oferă 6 ore de playback audio şi se conectează la Bluetooth şi la distanţe de 10 metri.

Bonus: Promoţie Fashion Days: 30% discount la orice folosind codul "OCTOBER30".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×