Turul Magazinelor #273: Perna anti sforăit, reducere la ceas Casio cu Bluetooth, smartphone VR şi cel mai ieftin telefon al anului

1.446 ori
<b>Turul Magazinelor #273: Perna anti sforăit, reducere la ceas Casio cu Bluetooth, smartphone VR şi cel mai ieftin telefon al anului</b>Ne pregătim pentru o nouă tură de shopping online și avem pentru voi recomandări variate astăzi, de la o pernă anti sforăit, la un ceas Casio cu reducere și până la cel mai accesibil smartphone pe care îl puteți dărui celui mic, sau bunicilor care

Încă o zi, încă un tur al magazinelor, de această dată şi cu reduceri şi preţuri bune de tot la telefoane. E drept că sunt modele entry level dar oferta rămâne. Avem şi o pernă anti sforait pentru voi, un ceas Casio cu preţ excelent şi două produse de la retailerii din China care ar trebui să îi mulţumească pe cei mici şi pe gameri. Hai să vedem care sunt ofertele.

1. Smartphone Bluboo Mini 

Bluboo Mini

Acesta e probabil cel mai ieftin telefon inclus vreodată în turul magazinelor, cel puţin atunci când discutăm despre smartphone-uri cu Android. Îl vinde Cel.ro la preţ accesibil de tot şi este un model Bluboo Mini, cu 8 GB stocare, conectivitate 3G şi folie pentru ecran la pachet. Ecranul are doar rezoluţie qHD (cu Q mic) şi este un IPS de 4.5 inch.

Rulează Android 6.0 Marshmallow si culmea e că acest telefon nu arată rău deloc. Spatele aminteşte de un model BlackBerry, iar zona frontală de un Alcatel sau HTC.

2. Smartphone Alcatel Idol 4

Alcatel Idol 4

Alcatel lansa cândva în ultimul an un bundle interesant, de smartphone midrange şi cască VR, plus headset JBL. Acest trio revine la PCGarage.ro la suma de 869 lei, după o reducere. Telefonul Alcatel Idol 4 are un procesor quad core, 3 GB RAM, 16 GB stocare şi două sloturi SIM. Vine cu un design elegant şi slim la doar 7.1 mm în talie. Primim şi ecran Full HD de 5.2 inch, cameră de 13 MP în spate şi frontală de 8 MP, plus baterie de 2610 mAh.

Headset-ul VR e unul destul de generic, dar căştile JBL sunt peste medie de bune.

3. Pernă Inteligentă Anti-Sforăit

Pernă Inteligentă Anti-Sforăit

La Quickmobile.ro continuăm să găsim produse trăznite, cum e cazul acestei perne Star anti sforăit. Perna inteligentă costă 799 lei şi este formată din două părţi: perna propriu zisă şi unitatea centrală care stă pe noptieră. Cele două sunt conectate printr-un cablu. Device-ul are un microfon integrat şi detectează sforăitul, apoi perna se activează şi vă întoarce uşor capul într-o parte pentru a opri sunetele.

Mişcarea uşoară va stimula relaxarea ţesuturilor şi va ţine căile respiratorii deschise pentru a opri sforăitul.

4. Gamepad 8Bitdo

8Bitdo

Acesta e probabil cel mai mic joystick Bluetooth văzut de mine, super comod şi uşor de luat oriunde. Se poate conecta la telefon sau tabletă şi e util pentru jocurile de bătăi spre exemplu, unde vă încurcaţi în degete pe ecran. Costă 7.69 dolari la GearBest.com şi se poate conecta chiar şi la un PC cu Windows, servind ca telecomandă pentru un film să zicem, dacă vă e lene să apăsaţi pe taste.

Are şi funcţie de buton shutter pentru cameră şi bate până la o distanţă de 10 metri.

5. Praștie

Praștie

Undeva la graniţa dintre un box şi o praştie de Zelda se află această jucărie. O găsiţi la preţul de 6 euro la TomTop.com şi avem de-a face cu o praştie de mare viteză pe care va trebui să o strunim astfel încât să nu spargem geamuri cu ea. Cântăreşte 244 de grame, are un mâner ergonomic şi este foarte uşor de asamblat, cu o cheie de 3 mm şi una de 4 mm.

Banda dublă de cauciuc îi permite atingerea unei viteze ridicate a proiectilelor.

6. Bonus: CEAS CASIO SPORT STB-1000-1EF 

CASIO SPORT STB-1000-1EF

La doar 336 de lei la Watchshop.ro acest ceas Casio sună ca un chilipir. Are şi Bluetooth, cristal mineral pentru cadran, 5 alarme zilnice, cronometru, alertă prin vibraţie la notificări de pe smartphone şi calendar perpetuu. Cântăreşte doar 32 de grame.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×