Turul Magazinelor #345: Telefon cu baterie de 10.000 mAh, baterie externă cu încărcare wireless, placă video GTX 1080 la discount

2.147 ori
<b>Turul Magazinelor #345: Telefon cu baterie de 10.000 mAh, baterie externă cu încărcare wireless, placă video GTX 1080 la discount</b>Mai avem doar câteva săptămâni la dispoziție pentru a alege cadourile pentru cei dragi și în situația în care sunteți în căutarea unor gadget-uri ați nimerit bine pentru că în Turul de azi avem numeroase recomandări numai bune

Turul Magazinelor de azi e pentru gameri, în aceeaşi măsură în care e pentru cei care călătoresc mult. E pentru cei care să joacă indoors, dar şi afară şi include o şapcă cu ventilator, o lanternă hardcore pentru explorări nocturne şi două mecanisme de încărcare wireless. Unul e pentru birou şi celălalt e portabil. Avem şi un telefon cu o baterie imens de mare, dar şi o placă grafică hardcore.

1. Oukitel K10000 Pro

Oukitel K10000 Pro

De departe telefonul cu bateria cea mai mare văzută de noi vreodată, acest Oukitel K10000 Pro se găseşte la iHunt.ro la un preţ deloc rău. Vine cu garanţie pe 2 ani şi pune la bătaie o baterie de 10.000 mAh. Practic cu o aşa baterie uiţi să mai încarci telefonul şi ar trebui să te ţină 4 zile fără probleme. Dacă eşti utilizator casual, prinzi şi săptămâna de utilizare cu o singură alimentare.

Există şi un pachet promoţional, care aduce şi protecţie a ecranului, husă silicon şi toc de piele, împreună la 60 lei. Terminalul are dotări midrange, printre care 3 GB RAM, ecran Full HD de 5.5 inch şi cameră de 13 MP.

2. Acumulator extern 10000mAh + Încărcare Wireless Fast

Acumulator extern 10000mAh

Tot la iHunt.ro găsim ceva care vă mărturisesc că nu ştiam că există. E vorba despre o baterie externă care suportă încărcare wireless rapidă. Costă 205 lei după o reducere, are o capacitate de 10.000 mAh şi încărcare wireless Quick Charge 3.0. E compatibil acest accesoriu cu terminale cu iOS, Android sau Windows. Are 3 metode de încărcare: USB standard, USB Type-C sau Wireless Qi.

3. Placa video Asus GeForce GTX 1080 Turbo 8GB DDR5X

Asus GeForce GTX 1080 Turbo 8GB DDR5X

Probabil cea mai puternică placă video acoperită de turul nostru este acest model, care a primit un discount la Cel.ro. Ajunge să coste 2584 lei, pune la bătaie 8 GB memorie şi tehnologie 256 bit. Are un ventilator cu fricţiune redusă şi eficiență de răcire crescută. Suportă toate tehnologiile moderne NVIDIA, de la 3D Vision la G-Sync şi are şi SLI, port DVI-D şi 2 DisplayPort-uri, dar şi două HDMI-uri.

4. Lanterna Nitecore MT2A

Nitecore MT2A

Pentru că tot a dat startul Țiriac vânătorii anuale, deşi a mutat-o de la Balc, e momentul să trecem la perioade de pescuit la copcă în judeţele mai reci ale ţării şi eventual şi la vânat, acolo unde e permis. Lanterna aceasta Nitecore e deci necesară în sălbăticie şi o găsiţi la PCGarage la suma de 130 lei. E pe bază de LED, oferă 280 de lumeni şi bate până la 115 metri raza sa luminoasă. Autonomia maximă este de 50 de ore.

5. Camera video sport JVC Everio R, GZ-R435BEU

JVC Everio R, GZ-R435BEU

Această cameră JVC la doar 899 lei sună excelent pentru că rezistă la apă, filmează Full HD şi se descurcă şi în situaţiile extreme, cu subiecţi ce se mişcă la mare viteză. O găsiţi la Flanco, cu stabilizare a imaginii, senzor CMOS de 2.5 MP care îmbunătăţeşte calitatea filmării în low light, dar şi zoom 40X optic şi 60X dinamic. Suportă lentile şi filtre de la alţi producători şi rezistă la praf, şocuri mecanice şi îngheţ. Autonomia de 5 ore e un mare selling point.

6. Șapcă cu ventilator

Șapcă cu ventilator

E posibil să arăţi ridicol cu această şapcă, dar e posibil şi să fii cel mai cool din gaşca ta de ciclişti. Accesoriul costă 5.97 dolari la TomTop.com şi este exact ce vedeţi în imagine: o şapcă cu ventilator pentru a vă răcori. Se încarcă pe bază de energie solară.

7. Pad încărcare wireless TOCHIC Qi 10W Fast Charge

TOCHIC Qi 10W Fast Charge

Acesta e genul de încărcător wireless numai bun pentru folosit în tandem cu smartphone-urile noi, precum iPhone X, de altfel şi afişat în imaginile promoţionale. Costă 10.11 dolari la GearBest.com şi necesită o distanţă minimă de încărcare de 5 milimetri. Are un inel din silicon pentru extra aderență şi măsoară doar 8 mm în grosime. Oferă suport pentru generaţiile Galaxy S6, S6 Edge, S7, S7 Edge, Note 8, Galaxy S8 şi iPhone 8.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×