SwiftKey primeşte o funcţie Quick Paste pe Android şi suport pentru extra limbi străine

1.777 ori
<b>SwiftKey primeşte o funcţie Quick Paste pe Android şi suport pentru extra limbi străine</b>În cazul în care folosiți pe smartphone-ul vostru Android aplicația de tip tastatură 3rd party atunci trebuie să știți că acest software a bifat de curând un update ce aduce câteva lucruri interesante. Pe listă se află și funcția Quick Paste

Una dintre cele mai populare tastaturi de pe mobil, SwiftKey tocmai a primit o actualizare, care îi adăugă suport pentru extra limbi străine, plus o funcţie Quick Paste. E vorba doar despre aplicaţia de pe Android deocamdată.

Noile funcţionalităţi care tocmai au ajuns în Swiftkey sunt cele care erau disponibile în beta-ul din noiembrie. Funcţia "Quick Paste" face exact ce îi spune numele şi anume va permite să alipiţi un cuvânt sau o serie de cuvinte, cu o singură apăsare pe ecran. Şi asta pentru că noua funcţie vă permite ca textul copiat de la sursă să apară chiar pe bara de predicţii a tastaturii mobile.

SwiftKey stă mai bine şi la accesibilitate, crescând confortul şi uşurinţa de scriere, la apăsările lungi pe tastatură. Are legătură cu funcţia "Explore by Touch" din ce am înţeles. Cât despre lista de limbi şi dialecte suportate avem acum şi dialectul din Sardinia, cel piemontez, Chamorro, Lisu, Palauan şi Scots. Asta pe lângă cele peste 150 de limbaje deja suportate.

Sunt incluse şi layouturi speciale pentru limba coreeană şi caracterele sale speciale. Swiftkey este o aplicaţie atât de populară, încât a trecut de pragul de 500 de milioane de instalări in Play Store. O găsiţi aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×