Turul Magazinelor #416: Ukulele smart de la Xiaomi, carduri memorie Toshiba proaspăt ajunse în România, ofertă la HDD extern

1.231 ori
<b>Turul Magazinelor #416: Ukulele smart de la Xiaomi, carduri memorie Toshiba proaspăt ajunse în România, ofertă la HDD extern</b>În turul magazinelor de astăzi s-au strecurat și câteva produse mai deosebite precum este cazul unei ukulele inteligente realizată de către celebrul gigant Xiaomi. Avem și carduri de memorie Toshiba recent ajunse în țară și o ofertă la HDD-uri

Proaspăt reveniţi din mini vacanţă, bronzaţi, arşi de soare şi cu portofelul mai peticit, poate că ar fi momentul să cumpărăm extra stocare pentru amintirile noi şi pentru cele viitoare. De aceea avem azi câteva adaptoare şi produse de stocare externă, plus un longboard, pentru cei care vor să se deplaseze prin parcuri cu mare stil şi viteză. Avem şi un detector de parametri ideali de confort pentru locuinţă, plus un foarte trăznit instrument muzical Xiaomi.

1. Adaptor Samsung EE-HG950DBEGWW

Samsung EE-HG950DBEGWW

Caut de multă vreme aşa ceva şi sincer să fiu abandonasem ideea de a mai găsi ceva de gen pe piaţă. E vorba despre un adaptor de la USB Type-C la HDMI, încât să poţi scoate jocuri, filme şi poze spre televizor. E drept că în ziua de azi Chromecastul cam are rolul ăsta, dar jocurile nu prea îl suportă sau sunt prea puţine cele că o fac.

Practic gamerii care vor să îşi proiecteze jocurile pe un ecran mai mare vor aprecia acest accesoriu special gândit pentru Galaxy S8 şi cred că e compatibil şi cu Galaxy S9. Preţul de sub 150 lei mi se pare OK.

2. Longboard Kondition Dark Flame

Kondition Dark Flame

Pentru că un skateboard nu mai este de ajuns în ziua de azi, am găsit un longboard, de vânzare la eMAG.ro, la un preţ excelent de doar 161 lei. Are un model psihedelic cu flăcări roz şi nu este chiar un produs sportiv nou. Cei din Hawaii l-au inventat încă din anii 50 şi a durat ceva până să ajungă cool şi în Europa. Ideea insularilor a fost de a practica "surfing pe stradă". Placa este fabricată din lemn de arţar, cu 9 straturi şi avem roți din PU, plus rulmenţi ABEC-9. Suportă până la 120 kilograme.

3. Caduri de memorie Toshiba la Quickmobile.ro

Toshiba

Quickmobile.ro a început să listeze în oferta sa noi carduri de memorie de la Toshiba, cu capacităţi de la 16 la 128 GB. preţurile sunt excelente şi posesorii de smartphone şi aparat foto o să fie încântaţi:

  • Card microSD Toshiba 128 GB - 199 lei
  • Card microSD Toshiba 32 GB - 59 lei
  • Card microSD Toshiba 16 GB - 39 lei
  • Card microSD Toshiba 64 GB - 99 lei

4. Hard disk extern ADATA Classic HV100 1TB

ADATA Classic HV100 1TB

Şi pentru că rămânem în zona HDD-urilor externe, cei de la PCGarage au un preţ bun pentru un HDD extern Adata. Costă 229 lei un model 1 TB, cu conector USB 3.0. Stocul este suficient, iar garanţia este de 2 ani. O veste bună este că are protecţie specială contra şocurilor (G Shock sensor protection). La testele de viteză de citire a atins 147 MB/s şi 150 MB/s la scriere, confom unui cumpărător.

5. Aparat de măsurat poluarea Broadlink A1

Broadlink A1

Cine vrea să testeze cât de poluat este aerul în casă şi oraşul în care trăieşte are acest senzor special Broadlink. Îl găsiţi la Cafago.com la suma de 45.47 dolari şi are multipli senzori, pentru decibelii vocii, lumină, umiditate, temperatură, zgomote, şi multe altele. Util şi pentru a vă alerta pe smartphone ce se întâmplă acasă.

6. Ukulele Xiaomi

Ukulele Xiaomi

Cel mai tare produs pe care nu ştiam că Xiaomi îl are în portofoliu este acest instrument muzical. E celebrul deja ukulele, la care nu cântă fitecine, ci chiar Sting, chiar şi la concertele de la noi din ţară. Costă 121 dolari la GearBest.com şi este un Ukulele deştept, cu LED-uri, aplicaţii, USB şi Bluetooth. E pentru începători, deci e mai mult jucărie decât instrument muzical propriu zis.

E foarte util faptul că are ghidaj LED pentru începători, care trebuie doar să urmeze lumina pentru a cânta ca lumea. Cu 15 minute petrecute cu el pe zi învăţaţi imediat să cântaţi la el şi la chitară.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×