Turul Magazinelor #366: Cel mai mic preţ pentru HTC U11, Nokia 7 în România, dozator de apă cu mini frigider şi un super mouse de gaming

1.443 ori
<b>Turul Magazinelor #366: Cel mai mic preţ pentru HTC U11, Nokia 7 în România, dozator de apă cu mini frigider şi un super mouse de gaming</b>Avem astăzi pentru voi o serie de produse foarte interesante, de la un flagship HTC U11 ce se vinde pentru un preț tare bun și până la noutăți importante pe plan local precum Nokia 7 și nu oricare, ci cel în varianta cu 6 GB de RAM care se vinde

Nici o zi fără un produs de gaming sau fără un fost telefon flagship ajuns să aibă super preţ. Azi l-am găsit pe HTC U11 la o sumă excelentă, faţă de cea din perioada debutului de acum un an. În plus, Nokia 7 a ajuns la un retailer din România şi am găsit şi un dozator de apă cu mini frigider, plus un super mouse de gaming. Toate acestea, dar si un card de memorie gigantic ca stocare şi bocanci ideali pentru iarnă mai jos.

1. HTC U11

HTC U11

HTC U11 este unul dintre flagship-urile din anul 2017 care ne-au rămas întipărite în creier. De ce? Pentru că a fost etalon la captura foto realizată ziua şi noaptea, ba chiar l-am pomenit în comparaţii şi cu mai marii de final de an, ca Note 8, iPhone X sau Google Pixel 2 XL. A ajuns să coste sub 2400 lei la EuroGSM, în condiţiile în care mulţi retaileri de la noi încă îl au la pragul de 2900 sau 3000 de lei (compari.ro). Telefonul are un luciu special al panoului spate, care l-a scos în evidenţă faţa de toţi rivalii anul trecut.

2. Nokia 7

Nokia 7

Nokia 7 a fost anunţat toamna trecută şi iată-l ajuns oficial în România, în ceea ce pare a fi o greşeală de preţ. 6 GB RAM la 1.649 lei la Quickmobile.ro!? Am fi putut primi în România versiunea cu 4 GB RAM, dar iată că suntem norocoşi până la urmă. Terminalul are şi 64 GB stocare şi are o cameră de 16 megapixeli despre care am auzit lucruri bune, printre care şi faptul că are optică Zeiss şi filmează 4K. Procesorul Snapdragon 630 este bunicel în zona midrange şi avem şi un ecran Full HD de 5.2 inch.

3. Dozator apă Zass ZWD 02 CR

Zass ZWD 02 CR

E una să ai un dozator de apă şi alta să ai un combo precum cel vândut de către Cel.ro după o reducere. E vorba despre o combinaţie între un dozator de apă şi un mini frigider. Produsul costă 529 de lei şi are un compresor special pentru răcire, este puternic şi silentios. Are termostat automat şi funcţie specială de siguranţă pentru copii, la robinetul de apă fierbinte. Nivelul de zgomot este sub 36 de decibeli. Aparatul este compatibil cu bidoane de 10, 19 şi 20 de litri.

4. Card microSDHC SanDisk 400GB

SanDisk 400GB

Cine vrea un card de memorie gigantic ca spatiu de stocare, doar pentru telefoane sau terminale ultra high end, a prins un chilipir la Altex.ro. Un astfel de card microSDC Sandisk Clasa 10 ajunge să coste 1.199 lei vine cu adaptor la pachet, aşa că îl puteţi folosi şi pe aparatele foto profi. Viteza de scriere este de până la 100 MB/s şi de citire la fel.

5. Mouse gaming AJazz GTX 

AJazz GTX

Genul acesta de mouse de gaming costă lejer şi 100 de euro dacă era produs de un brand celebru. Aşa îl găsim la Banggood.com de la producătorul Ajax la suma de doar 27.99 dolari. Vine cu iluminare fistichie pe placul gamerilor, e pe bază de cablu şi are design ergonomic. Acesta este un mouse optic cu mecanism ajustabil pentru confortul încheieturii.

6. Televizor Samsung 22E390EW, 55 cm

Samsung 22E390EW

Cine caută un televizor pentru bucătărie sau o altă cameră în care te uiţi la TV doar fugitiv, eventual un TV mai de Doamne Ajută pentru la ţară sau pentru bunicul, are o ofertă bună la Flanco.ro. Acest model de 55 cm Full HD costă doar 599 lei după o reducere. Are panou LED, ramă suplă şi suport în formă de "T". Permite şi comunicarea între PC şi TV, ba chiar şi multitasking, folosindu-le simultan. Are 2 porturi HDMI și unghiuri largi de vizualizare.

7. Cizme de iarnă Straiton II

Cizme de iarnă Straiton II

La doar 109 lei puteţi avea cizme de iarnă înalte, astfel încât să nu va mai între apă "la şoşoni", cum se tot întâmplă în aceste zile ploioase. Produsul îl găsiţi la Fashiondays.ro, cu o mega reducere. Posibil să coste şi mai puţin cu codul de reducere "ALL30RO".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×