Turul Magazinelor #440: Televizor LED 4K la doar 999 lei, căşti wireless super ieftine şi arătoase, Oculus Rift la reducere

1.631 ori
<b>Turul Magazinelor #440: Televizor LED 4K la doar 999 lei, căşti wireless super ieftine şi arătoase, Oculus Rift la reducere</b>Avem astăzi pentru voi o super recomandare de televizor 4K, unul care pe lângă prețul accesibil oferă și o diagonală tare generoasă de 100 cm. Descoperiți din următoarele rânduri care este dispozitivul despre care vorbim și totodată

Continuă avalanşa de televizoare NEI cu preţ accesibil, modele 4K evident, dar unele care scad mai nou şi sub 1000 de lei, oricât de incredibil ar suna. În acest Tur al Magazinelor avem pe lângă televizoare 4K şi nişte căşti wireless foarte ieftine şi arătoase, dar şi un Oculus Rift la reducere. În plus am găsit şi o boxă portabilă cu discount şi un ventilator compact şi accesibil.

1. Headset VR Oculus Rift + Oculus Touch

Oculus Rift Virtual Reality

Cel mai accesibil preţ pentru Oculus Rift îl găsiţi în aceste zile la PCGarage.ro. Suma e sub 2400 de lei, în condiţiile în care mai toţi retailerii de la noi încă mai practică preţuri de peste 2600 de lei pentru device. Primim aici atât casca VR, cât şi Oculus Touch pentru control. Avem controllere incluse, headsetul, motion tracking excelent şi Google Earth în VR e suportat, arătând genial.

Avem şi senzori la pachet şi atenţie, că vă trebuie un PC destul de puternic pentru a vă juca cu aşa ceva. Zic să aveţi măcar o placă grafică cu 4 GB memorie, poate mai mult. Vă așteaptă jocuri VR destul de multe, plus aplicații panoramice și video-uri speciale pe YouTube.

2. Boxă portabilă LG PH1

LG PH1

Am inclus această boxă în Tur strict pentru designul său. Are ceva aparte, ceva SF prin acea transparență şi acel "cotor" tehnologic de la interior. Costă doar 109 lei la eMAG.ro, ceea ce mi se pare un chilipir. Iluminarea LED e de mare efect, iar sunetul este propagat la 360 de grade fără probleme. Încorporează şi microfon şi suportă evident Bluetooth. Autonomia este de 5 ore.

3. Televizoarele LED NEI de la evoMAG.ro au iar reduceri

NEI

Cine vrea un televizor LED NEI 4K de la evoMAG.ro se va bucura să afle că primim iar reduceri. Mai nou costă de la 999 lei în sus acele TV-uri, după cum urmează:

Am avut şi noi o prezentare pentru un televizor de genul şi am fost plăcut impresionaţi, mai ales că brandul e super familiar în România şi chiar neaoş din ce am înţeles. Meciurile de la Cupa Mondială se văd excelent pe ecranul LED.

4. Aer condiționat portabil

Aer condiționat portabil

Am cumpărat un ventilator turn de acest tip pe la vreo 200 şi ceva de lei acum câţiva ani, dar la GearBest.com găsiţi aşa ceva la suma de 13.99 dolari. Este un ventilator rotativ compact şi portabil, cu design elegant şi ajustări de viteză. Are şi mod nocturn de utilizare şi se poate conecta pentru alimentare la PC sau laptop. Atenţie, că nu e chiar silenţios.

5. Căşti accesibile şi arătoase la TomTop.com

Casti Wireless

Am găsit la TomTop.com acest model de căşti la doar 2.31 dolari, cu avantajul că au cap magnetic, Bluetooth 4.1, design sport şi microfon. Apoi am găsit şi o mini clonă de AirPods şi mai compact şi mai sexy, doar "capul" căştii fiind ascuns în ureche. Costă doar 15.99 dolari tot la TomTop.com şi vine cu suport Bluetooth 4.2, microfon, conexiune multi point.

Casti Wireless

O cască de gen cântăreşte doar 4 grame şi e practic invizibilă în ureche (să nu fiți tentați să copiați cu ea la examene, că nu e OK). Are un singur buton, pe care apăsaţi pentru playback/pauză muzicală, răspuns la apeluri și alte operaţiuni. Vine şi cu un alimentator special, gen cutie portabilă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×