Turul Magazinelor #423: Televizoarele QLED se ieftinesc, monitor de gaming la preţ bun, car kit Jabra şi alte jucării multimedia

1.534 ori
<b>Turul Magazinelor #423: Televizoarele QLED se ieftinesc, monitor de gaming la preţ bun, car kit Jabra şi alte jucării multimedia</b>Începutul săptămânii marchează iată și revenirea Turului Magazinelor, o zi în care vă aducem numeroase sugestii interesante, de la un televizor Samsung QLED ce a pierdut o sumă bunicică din preț și până la un car kit ideal pentru automobilul

Turul Magazinelor a revenit, trăiască Turul! Azi ne ocupăm mai mult de produse multimedia, cu accent pe monitoare de gaming, televizoare QLED, dar avem şi un proiector pentru voi şi o pereche de căşti. Practic numai aparate cu care să consumi muzica şi filme, iar car kit-ul Jabra facilitează convorbirile la volan. Toate acestea mai jos.

1. Televizor QLED Samsung 55Q6F, 138 cm, 4K

Samsung 55Q6F

Au început să se ieftinească televizoarele QLED, care costau câteva mii de euro la debut. Acum găsiţi unul dintre cele mai accesibile modele la eMAG.ro la o sumă sub 5000 de lei. Acesta este un model cu diagonală de 138 cm şi rezoluţie Ultra HD. Are muchii ultra înguste, volum de culoare de 100%, suport HDR şi poate fi controlat direct de pe telefonul mobil. Evident are și funcții smart, cu aplicație Netflix și altele de gen.

Difuzoarele de 20W x2 sunt generoase ca output. Recenziile de pe eMAG.ro îi descriu meniurile drept "fluide şi curate".

2. Monitor LED LG 24MP59G-P, 23.8 inch 

LG 24MP59G-P

Rămânem în zona de ecrane premium, cu un monitor LED LG de gaming, cu preţ de 699.99 lei la PCGarage.ro. Are timp de răspuns de 1 ms, diagonală de 23.8 inch şi rezoluţie Full HD. Panoul este un IPS, cu anti glare şi avem şi unghi de vizibilitate de 178 de grade. Conectica e la zi, cu HDMI, DisplayPort, VGA şi jack audio.

3. Car Kit Jabra Drive

Jabra Drive

Ne mutăm puţin în zona acustică, printr-un car kit Jabra, care costă 169 lei la evoMAG.ro. Are interfaţă Bluetooth, timp de convorbire de până la 20 de ore şi mod de standby până la 720 de ore. Puterea difuzorului de 2W este suficientă la interiorul maşinii. Păcat că nu avem şi radio FM sau voce HD. Măcar nu ne stresăm cu headsetul la ureche sau nu încălcăm legea cu telefonul la ureche în maşină.

4. Mouse gaming Aula Catastrophe

Aula Catastrophe

Ştiu că gamerii hardcore dau şi 400-500 lei pe un mouse, dar eu am fost impresionat de designul acestui mouse de gaming Aula la Cel.ro. Costă 69 lei acolo şi vine cu 5000 DPI. Este un mouse optic cu fir, cu iluminare de fundal reglabilă cu 6 culori diferite şi în diferite moduri. Butoanele sunt complet programabile şi avem 5 profiluri personale diferite. Greutatea este de 115 grame şi lungimea cablului este de 1.85 metri.

5. Proiector DLP Ultramini

DLP Ultramini

La TomTop.com am găsit un proiector DLP Full HD care afişează o imagine cu diagonală de 70 inch şi are şi slot microSD. Costă doar 66.99 dolari la TomTop.com şi are o baterie reîncărcabilă de 1000 mAh. Ni se promite şi contrast ratio de 800:1, luminozitate de 30 ANSI lumens şi o viaţă de 30.000 de ore a lămpii proiectorului. Cântăreşte doar 92 de grame acest proiector. Atenţie la descriere, pentru că nu e chiar un proiector Full HD, ci doar de 640 x 360 pixeli.

6. Căști in-ear S3 TWS

S3 TWS

O pereche elegantă de căşti, S3 TWS costă 27.99 dolari la GearBest.com şi vine cu microfon integrat, deşi acestea sunt doar buds mici pentru ureche. Au un cilindru special pentru a le ţine şi a le încărca din mers. Căştile in ear de acest tip se încarcă într-o oră şi oferă până la 5 ore de playback muzical. Timpul de convorbiri este de 2 ore, iar accesoriul bate până la 10 metri distanţă.

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×