Mini Turul Magazinelor #16: Turul televizoarelor pentru Campionatul Mondial de Fotbal - modele 4K la puţin peste 1000 de lei şi alte bunătăţi

1.261 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #16: Turul televizoarelor pentru Campionatul Mondial de Fotbal - modele 4K la puţin peste 1000 de lei şi alte bunătăţi</b>Astăzi v-am pregătit o mini versiune a turului magazinelor, ediție în care am inclus câteva produse ideale pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2018 ce începe mâine. Avem pentru voi 3 televizoare care se remarcă fie prin diagonala generoasă

Mâine e ziua cea mare, ziua meciului inaugural de la Cupa Mondială 2018, cea din Rusia. Are loc meciul Rusia - Arabia Saudită, iar evoMAG.ro a pregătit o serie de reduceri speciale pe ultima sută de metri. Nu e bai dacă nu ai TV super high end până la primul meci, pentru că o să ai cu siguranţă până la finală. Aflăm de la evoMAG.ro şi că se estimează o creştere de peste 30% a vânzărilor de televizoare în perioada mai-iulie a acestui an, strict datorită Cupei Mondiale.

Creşterea este raportată de evoMAG.ro faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Românul e tare pasionat de fotbal şi asta se reflectă şi în achiziţiile sale. Vă daţi seama cum arătau vânzările dacă se califica şi România? Iată ofertele cele mai bune totuşi:

1. Televizor LED NEI 40NE6000, Ultra HD 4K, 101 cm

NEI 40NE6000

Am acoperit acest televizor zilele trecute, când gravita pe la 1100 de lei. Acum se învârte pe la 1000 de lei, periculos de aproape de acea sumă. Practic nu ai cum să găseşti un televizor 4K mai ieftin, nici măcar de Black Friday. Are marele avantaj al slotului CI+ şi dacă mă iau după popularitatea brandului NEI atunci când eram eu mic, cred că românii apreciază în continuare TV-urile sale.

2. Televizor LED Samsung UE32M5502, Full HD, 80 cm

Samsung UE32M5502

Cine vrea să rămână la Full HD la o diagonală rezonabilă, are acest model Samsung de 80 cm la suma de 1298 lei, tot la evoMAG.ro. Ce are în plus acest TV? Vine cu funcţii smart, suport WiFi şi CI+. Designul este elegant şi rafinat, cu muchii înguste şi un suport solid. Avem şi două difuzoare de 10 W la bord, plus funcţii inteligente precum ConnectShare, mirroring de multiple tipuri (DLNA, Miracast). Mi se pare interesant că are până şi port Ethernet, nu doar conexiune wireless.

3. Televizor LED LG 49LH615V, Full HD, 125 cm

LG 49LH615V

Trecem în zona televizoarelor mult mai mari, cu acest model Full HD de LG de 125 cm. Costă 1499 lei şi vine cu panou LED, tehnologie CI+ şi WiFi. Designul metalic modern va conferi extra eleganța zonei de vizionare din sufragerie. Are şi plusul lui Virtual Surround Plus, care oferă o experienţă sonoră superioară. 3 porturi HDMI şi 2 USB 2.0-uri vă stau la dispoziţie.

Bonus: Xiaomi Mi Band 3, brăţara de fitness anunţată cu câteva zile în urmă a ajuns deja la Quickmobile.ro, acolo unde costă 249 de lei. Vine cu un fidget spinner cadou, iar brăţara este rezistentă la apă, până la 5 ATM şi vine cu senzor de puls, baterie de 110 mAh şi monitorizare a somnului, caloriilor arse şi un ecran OLED touch de 0.78 inch.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×