HMD Global va lupta mai agresiv pe piața smartphone prin brandul Nokia; Primește fonduri de 100 milioane dolari

Autor:  | Publicat în:  Nokia  HMD Global 1.466 ori
<b>HMD Global va lupta mai agresiv pe piața smartphone prin brandul Nokia; Primește fonduri de 100 milioane dolari</b>Suntem informați astăzi de faptul că finlandezii de la HMD Global tocmai ce au primit noi fonduri în valoare de 100 milioane de dolari, sumă ce va fi utilizată pentru extinderea portofoliului de smartphone-uri Nokia și pentru ridicarea business-ului

Pentru cei care nu știu, revenirea brandului Nokia pe piață se datorează unei alte companii de origine finlandeză și anume HMD Global care a obținut licența pentru utilizarea denumirii Nokia și pentru lansarea de produse sub acest branding. În ultima vreme am văzut din ce în ce mai multe terminale lansate și motivul din spatele numărului mare de noutăți este acela că finlandezii au primit noi fonduri de curând. 

Suntem informați că recent firma HMD Global a obținut fonduri în valoare de 100 milioane de dolari, bani ce vor fi utilizați pentru extinderea portofoliului de terminale mobile. Aceste dispozitive sunt dezvoltate de către filiala FIH Mobile a celor de la Foxconn și aflați că numai anul trecut au fost livrate 70 milioane de smartphone-uri.

Ce mai reușim să descoperim este că finlandezii au pe lista de investitori și companii precum Ginko Venture și că evaluarea companiei HMD Global a trecut de 1 miliard de dolari. Banii recent intrați sub formă de fonduri le vor permite celor de la HMD să realizeze investiții strategice cu scopul de a crește business-ul și de a extinde lineup-ul de produse în acest an și pe viitor. 

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×