Turul Magazinelor #441: Galaxy S9 sub 3000 de lei, acumulatori şi UPS la reducere, player media 4K şi altele

1.951 ori
<b>Turul Magazinelor #441: Galaxy S9 sub 3000 de lei, acumulatori şi UPS la reducere, player media 4K şi altele</b>Noi reduceri se strecoară în turul magazinelor de astăzi, o ediție în care avem pentru voi multe produse, de la un TV Box cu suport pentru redare 4K Ultra HD și până la o ghirlandă LED numai bună de decorat curtea pentru o petrecere

Turul Magazinelor de azi e parcă mai bogat ca niciodată, incluzând atât oferte la telefoane mobile, cât şi la playere media 4K, aparate foto, acumulatoare externe şi UPS-uri. Avem şi un trimmer pentru bărbaţii cocheţi, dar Galaxy S9 cel cu preţ special e cireaşa de pe tort, de departe.

1. Samsung Galaxy S9 

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind flagshipul Samsung pe anul curent. Ce e special de această dată? Evident preţul, care scade sub pragul de 3000 de lei. Rămâne unul dintre telefoanele cele mai puternice şi cele mai compacte de pe piaţa aş spune, iar preţul a scăzut mult mai rapid decât la Galaxy S8. Diafragma variabilă îl face redutabil la captura nocturnă.

2. UPS/ Power bank ieftine la evoMAG.ro.

UPS

O privire rapidă în oferta evoMAG.ro o să vă dezvăluie powerbank-uri la reducere, dar şi câteva UPS-uri la preţ atractiv. Numai bune pentru picajele de curent inevitabile vara. Printre acele oferte se numără şi modelele de mai jos:

  • AVR Mustek PowerMate 1060, 1060W/600W, 4 x Shucko - 114.99 lei
  • Acumulator extern de 20.000 mAh - 89 lei

3. Media-player Xiaomi Mi Box TV

Xiaomi Mi Box TV

Cine vrea un set top box şi player media de nădejde, are variante Xiaomi Mi Box TV de la PCGarage.ro. Costă 319.99 lei şi poate servi şi ca mini consolă de jocuri. E super intuitiv de conectat: conectaţi Mi Box la priză, apoi la TV prin cablu HDMI şi apoi la WiFi. Vă veţi putea distra apoi cu filme, seriale şi aplicaţii, direct pe televizor. Practic transformaţi un televizor mai vechi în smart TV. Aparatul redă conţinut 4K, suportă comandă vocală via telecomandă şi se conectează la WiFi. Se poate controla şi de pe smartphone.

4. Aparat foto Sony A5100

Sony A5100

Cei aflaţi în căutarea unui aparat foto mirrorless, unul mai compact şi cu performanţe de DSLR, găsesc ceva bun la Flanco. Acet model Sony A5100 a ajuns să coste doar 1899 lei şi vine cu ecran LCD touch de 3 inch şi senzor de 24.3 MP. E compatibil cu stocare SD, dar şi Memory Stick Pro Duo şi face poze RAW sau JPEG. Cântăreşte doar 283 de grame şi poate urmări cinematografic focalizarea automată. Filmează în Full HD destul de bine încât să faceţi vlogging cu el.

5. Trimmer îngrijire

Trimmer îngrijire

Acest aparat costă doar 5.99 dolari la Lightinthebox.com şi este pentru bărbaţii hip şi îngrijiţi, care vor să scape de inesteticul păr din nas, din urechi sau de pe ceafă. Umblă şi la sprâncene şi poate uniformiza o barbă crescută puţin.

6. Ghirlandă 80 LED

Ghirlandă 80 LED

Cine planifică o petrecere la curte sau gradină are nevoie de o ghirlandă de 80 LED-uri de acest tip, care costă doar 10.99 dolari la TomTop.com. Vine cu telecomandă la pachet, rezistă la apă în regim IP44 şi îşi primeşte energia de la două baterii AA. Bun de împodobit casa şi de Crăciun la o adică şi tot calabalâcul cântăreşte doar sub 400 de grame.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×