Noi randări sosite online ne prezintă posibilul design adoptat de Samsung Galaxy Note 9

1.600 ori
<b>Noi randări sosite online ne prezintă posibilul design adoptat de Samsung Galaxy Note 9</b>În ultima vreme am tot avut parte de leak-uri asociate lui Samsung Galaxy Note 9, iar astăzi avem ocazia să vedem o serie de noi randări asociate acestui dispozitiv. Nu sunt tocmai detaliate precum ne-a obișnuit @onleaks, dar măcar putem

Ultimele săptămâni ne-au adus numeroase leak-uri pentru phablet-ul Samsung Galaxy Note 9, un terminal care în continuare nu are o dată de lansare clară, fiind vehiculată fie data de 2 august, fie 9 august. Până când ne lămurim cum stă treaba, descoperim astăzi o serie de noi randări ajunse în mediul online, mai precis pe Weibo acolo unde își fac în general veacul leakerii din zona smartphone.

Galaxy Note 9

Aceste noi materiale sunt similare cu cele pe care le-am mai văzut de curând, fiind același telefon realizat dintr-o carcasă unibody cu ramă metalică la mijloc și sticlă în spate, respectiv față. Parcă muchiile panoului frontal sunt o idee mai înguste, dar nu atât de mult încât să se ajungă la nivel de Oppo Find X.

Galaxy Note 9

În spate găsim camera duală ce păstrează amplasarea pe orizontală și chiar sub acest modul, scanner-ul de amprente care s-ar putea fi dovedi la fel de greu de accesat ca și la Note 8. Am aflat că motivul pentru care se aduce această abordare de cameră este acela de a fi integrată o baterie mai generoasă la interior, existând chiar șanse de a vedea o unitate de 4000 mAh aici.

Galaxy Note 9

Printre nuanțele de culori noi prezentate în aceste randări avem și un maro tare interesant la prima vedere, nuanță care desigur se aplică și asupra lui S-Pen. Mai vedem negrul clasic, nuanța de violet și pe cea argintie, dar și un albastru aprins țipător. Noul Note va avea camera duală de pe S9+, 6 sau 8 GB de RAM și poate 512 GB de stocare flash dacă zvonurile recente se adeveresc.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×