Turul Magazinelor #396: Far Cry 5 la precomandă, laptop gaming Lenovo sub 3000 de lei, boxă portabilă colorată Sony la reducere

1.665 ori
<b>Turul Magazinelor #396: Far Cry 5 la precomandă, laptop gaming Lenovo sub 3000 de lei, boxă portabilă colorată Sony la reducere</b>Pentru că weekend-ul este aici, în turul magazinelor din această seară ne axăm și pe partea de entertainment. Astfel găsim la precomandă jocul Far Cry 5 pentru console și PC, dar și o boxă portabilă de la Sony colorată în nuanțe arătoase

Azi în buza weekend-ului e momentul să înceapă distracţia şi prin distracţie înţelegem gaming, dar şi muzica. Avem un laptop de gaming la un preţ excelent, de la Lenovo, dar şi o boxă atractivă de la Sony cu iluminare fistichie şi reducere. Mai găsim şi Far Cry 5 la precomanda, iar pe partea utilitară avem o maşină de spălat, un rucsac care încarcă telefonul şi un hub cu o mulţime de porturi şi sloturi. Toate acestea se afla mai jos.

1. Laptop gaming Lenovo Legion Y520-15 

Lenovo Legion Y520-15

evoMAG.ro are o întreagă serie de oferte speciale pentru laptop-urile de gaming Lenovo Legion, dar mie mi-a sărit în ochi acest model. De ce? Pentru că are preţ sub 3000 de lei, ba chiar sub 2900 de lei şi pentru că vine cu dotări active şi design la fel de arătos ca şi al celor mai premium modele Legion. În primul rând are un ecran Full HD de 15.6 inch, 4 GB RAM şi 1 TB stocare. De grafica se ocupă un GeForce GTX 1050 cu 2 GB memorie, iar un plus este tastatura iluminată.

Că procesor avem un Core i5 de anul trecut, iar acustica e pe bază de tehnologie Harman Audio cu Dolby Premium. O tehnologie termică special are grijă ca ventilaţia să se facă eficient.

2. Far Cry 5 la precomandă

Far Cry 5

Cei de la Cel.ro au listat Far Cry 5 la precomandă pe Xbox One şi şi PS4. Jocul costă 269 lei în ambele versiuni şi va începe să fie livrat de pe 27 martie, atunci când se lansează de altfel acest titlu. Faţă de Far Cry 3, care avea loc în insule tropicale şi Far Cry 4 care avea loc în îngheţatul Nepal, aici suntem în Montana, în SUA şi trebuie să recucerim terenul acaparat de o sectă condusă de personaje dubioase. Joseph Seed este liderul sectei şi e jucat de un actor foarte carismatic. E inedit că filmuleţele din joc sunt realizate cu actori reali, nu sunt CGI.

Acesta este un first person shooter, care se bazează pe cucerirea de avanposturi şi pe extinderea rezistenţei contra sectei. Harta este gigantică și avem şi un mod Arcade cu editor de hărţi.

3. Boxa portabilă Sony SRSXB30B.EU8

Sony SRSXB30B.EU8

Ţin minte şi acum când a apărut această boxă Sony, că ea costa multişor, pe la 700 sau 800 lei. Acum ajunge să coste doar 499 lei la Flanco.ro şi avem de-a face cu un model portabil, pe bază de Bluetooth. Are un stroboscop fascinant, în cele mai vii culori, de jur împrejurul difuzoarelor integrate. Există şi o funcţie Extra Bass, dacă vreţi să simţiţi o extra doză de bas când ascultaţi melodii.

Acest accesoriu este uşor de transportat oriunde, chiar şi lângă piscină, fiind rezistent la apă, conform standardului IPX5. Autonomia este de până la 12 ore.

4. Maşina de spălat rufe ARCTIC EF7100A+

ARCTIC EF7100A+

Susţinem brandurile locale cumpărând de la Arctic şi mai ales la un preţ aşa bun. Această maşină de spălat costa la Altex.ro doar 899 lei şi are un spaţiu generos de încărcare de 7 kilograme. Face parte din clasa energetică A+ şi vine cu 1000 RPM. Acest produs electrocasnic poate primi până la 5 ani de garanţie, dacă vă înscrieţi în campania aferenta. Vine cu programe speciale pentru spălarea de bumbac, clătire, delicate, lână, sintetice, stoarcere şi evacuare.

5. Hub USB XY - JQ8

Hub USB XY - JQ8

Acesta este în sfârşit hubul pe care îl aşteptaţi cu toţii! Accesoriul aduce atât card readere, cât şi extra porturi USB, care sunt aur curat pentru utilizatorul de desktop care are mereu porturile ocupate. Costă 30 de dolari la GearBest.com, este fabricat complet din aluminiu şi vine cu viteze de transfer de până la 5 Gbps. Are port USB Type-C, USB 3.0, card reader SD şi încă unul microSD. Trei porturi full USB vă stau la dispoziţie, plus două sloturi SD/microSD în total.

6. Geantă Single Strap

Geantă Single Strap

Acesta nu este un rucsac, este o geantă de purtat peste umăr, single strap, ideală de luat la sala de fitness. Costă doar 20 de dolari la Cafago şi are locaş special pentru bateria externă şi pentru alimentarea via USB. Include cablul USB la pachet pentru alimentarea de telefon şi este fabricat din material Oxford, care rezista la apă, căldură şi abraziuni. Foarte multe modele şi culori stau la dispoziţie.

Bonus: ASUS Smartwatch la doar 589 lei la Quickmobile.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×