Turul Magazinelor #449: Galaxy S8+ și ASUS ZenFone 5 la prețuri excelente, primul tău uscător de rufe și laptop ieftin

2.086 ori
<b>Turul Magazinelor #449: Galaxy S8+ și ASUS ZenFone 5 la prețuri excelente, primul tău uscător de rufe și laptop ieftin</b>Astăzi avem un tur al magazinelor mai combinat, ediție în care vă prezentăm pe de o parte 2 smartphone-uri interesante ce se bucură de reduceri atractive în ultima perioadă și pe de altă parte un uscător de rufe accesibil, un termostat

În Turul Magazinelor de azi oscilăm între telefoane cu preț accesibil și electrocasnice utile și cu prețuri rezonabile. Avem un Galaxy S8+ și un ASUS ZenFone 5 la sume bunicele, dar și un uscător de rufe, un aparat smart home ce măsoară condițiile din casă și o tricicletă pentru cel mic. Lista e completată de un laptop super accesibil.

1. ASUS Zenfone 5 

ASUS Zenfone 5

Atunci când i-am făcut recenzia lui ASUS ZenFone 5 am spus că ar fi un telefon ideal dacă ar costa un pic mai puțin. După ce a debutat la 1999 lei cu 2 luni în urmă, acum scade sub 1800 lei la Quickmobile.ro. Are ca plusuri o fluiditate deosebită în interfață, ecranul de calitate și culorile bine calibrate la captura foto. Filmează 4K bine și captura Bokeh nu e rea deloc. Nu are bloatware, dar are multe funcții pe bază de AI.

2. Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8+

Cel mai mic preț disponibil pentru Samsung Galaxy S8+ acum este cel practicat de către evoMAG.ro. Retailerul îl vinde la suma de doar 2699 lei. Rămâne și acum un telefon foarte puternic, care se poate bate cu Galaxy S9 și cu S9+, cel puțin la baterie, ecran și volum audio, nu și la cameră. Este excelent pentru cei care vor un Galaxy Note 8 fără stylus și nu le păsa de avantajele camerei duale să zicem. Imersivitatea ajută la binging.

3. Laptop Kiano SlimNote 14.2+

Kiano SlimNote 14.2+

Acest laptop este atractiv mai degrabă prin prisma ofertelor sale venite la pachet. Costă 799 lei la eMAG.ro și vine cu Windows 10 instalat și reducere de 50% pentru Microsoft Office 365. Are dotări mai degrabă de tabletă de acum 2 ani, dar la așa un preț de buget era de așteptat. Vine cu ecran de 14.1 inch cu rezoluție de 1366 x 768 pixeli, 4 GB RAM și difuzoare stereo. Bateria de 10.000 mAh sună foarte generos și avem și un touchpad de mari dimensiuni.

4. Tricicletă pliabilă Coccolle Urbio Red

Coccolle Urbio Red

Nu acoperim noi foarte des jucării sau produse pentru cei mici în Turul, dar când o facem, e pe bază de ofertă specială. Am găsit la Cel.ro o tricicletă pliabila la doar 399 lei, cu bonus, un prosop poncho cu glugă Minnie Mouse. Tricicleta pliabilă are avantajul că se poate ține în portbagaj. Este destinată copiilor cu vârste între 18 și 72 de luni și vine cu un design ușor de manevrat. Are suport pentru picioare pliabil pentru copiii mai mici, iar roțile sunt învelite în material EVA, pentru a face tricicleta mai silențioasă. Centura de siguranță are prindere în 5 puncte.

5. Uscător de rufe BEKO DS8112PA

BEKO DS8112PA

Un cuplu sau un holtei care s-a săturat să aștepte rufele să se usuce ar putea cumpăra primul uscător de rufe de la Altex.ro. Costă 1199 lei și vine cu 5 ani garanție. Beko este o marcă de top, nu degeaba este sponsorul celor de la FC Barcelona. Are o cuvă specială și o tehnologie Aquawave care împiedică daunele asupra țesăturii. Paletele oferă o mișcare fluidă în timpul uscării, imitând ritmul valurilor mării. Puteți primi și 10 ani garanție pentru motorul acestei mașinării dacă va înscrieți în campania aferentă.

6. Termostat inteligent Broadlink A1

Broadlink A1

Aș putea spune că acesta este un termostat inteligent, dar e ceva mai mult de atât. Acest model Broadlink costă 37.89 euro la Cafago.com și este un aparat smart home cu comandă vocală, senzor de lumină, umiditate, mișcare, temperatură și zgomot. Îi puteți conecta și alți senzori și alte aparate smart home. Se conectează la casa voastră inteligentă în regim de plug and play și interacționează cu orice alt produs Broadlink. Dacă trăiți în zone poluate e foarte utilă funcția de detecție a calității aerului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×