Reduceri și Campanii Online #55: Azi evoMAG, PC Garage, Fashion Days, eMAG [...]

799 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #55: Azi evoMAG, PC Garage, Fashion Days, eMAG [...]</b>La mijloc de săptămână iată că retailerii de pe plan local ne aduc noi oferte interesante, majoritatea având de-a face cu electronice și produse ideale pentru luat în vacanță. Descoperiți din rândurile de mai jos care sunt aceste noutăți

Iată că la mijlocul săptămânii retailerii de pe plan local încep să vină cu noi oferte interesante, majoritatea fiind regăsite în zona de electronice și electrocasnice, dar și în categoria de produse ideale pentru luat în vacanță. Veți descoperi din lista de mai jos care sunt aceste noi campanii organizate în online, iar spre finalul articolului aveți și detalii despre un produs erou al zilei care bifează o reducere atractivă!

Produsul erou al zilei:

Descoperim astăzi o ofertă foarte atractivă organizată pe site-ul PC Garage care implică oferirea unui cadou considerabil la achiziția de telefoane Galaxy S. Drept exemplu îl avem pe Samsung Galaxy S8 vândut pentru suma de 2.598 lei, telefon ce vine alături de un cadou compus din headset Gear VR 4 în valoare de 550 lei achiziționat separat și de un încărcător wireless care se vinde pentru 50 lei separat. 

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×