Turul Magazinelor #454: FIFA 19 la precomandă, lacăt cu scanner de amprente şi telefon 4K la preţ bun

1.525 ori
<b>Turul Magazinelor #454: FIFA 19 la precomandă, lacăt cu scanner de amprente şi telefon 4K la preţ bun</b>Astăzi avem pentru voi numeroase oferte, inclusiv produse disponibile la precomandă precum jocul FIFA 19 care vine în această toamnă oficial pe PS4 dar și pe alte platforme. Avem de asemenea pe lista de recomandări și un telefon cu ecran 4K

Turul Magazinelor de azi revine la produsele care ne-au consacrat, telefoanele şi jocurile. Am găsit câteva jocuri bune de tot la Altex, dar şi un smartphone cu ecran 4K la preţ bun. Chromecast a pierdut din preţ şi avem și o cameră pentru automobil şi un lacăt cu scanner de amprente mai jos.

1. Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium

Probabil cel mai ieftin telefon cu ecran 4K HDR, acest telefon Sony Xperia XZ Premium este un flagship din anul 2017, care a debutat cam cu un an în urmă, prin iunie, deşi fusese anunţat în februarie. Acum ajunge să coste sub 2100 de lei la PCGarage.ro şi culmea e că nu e rău deloc. Are o cameră care filmează excelent, bateria nu face mari sacrificii având în vedere dotarea cu ecran 4K şi procesorul Snapdragon 835 se ţine bine şi acum.

2. Media player Google Chromecast 2 

Google Chromecast 2

evoMAG.ro are o ofertă specială la Google Chromecast-ul de generaţie a doua. Acesta costă doar 165 de lei şi vă permite să daţi Cast de pe telefon sau tabletă spre televizor, folosind doar acest mic dongle. Puteţi face casting cu YouTube, Netflix, aplicaţii şi chiar unele jocuri precum Just Dance. Veţi putea continua să folosiţi telefonul fără probleme chiar şi atunci când este iniţiat playbackul pe Netflix de exemplu.

3. Cameră video auto Xiaomi

Camera video auto

Poate cea mai elegantă şi compactă camera de bord auto este acest model Xiaomi Smart Dash Cam. Oferă captură Full HD şi este utilă în cazul accidentelor auto, ca dovadă. Poate înregistra sesiunile de şofat, are şi microfon şi decodare H.264 pentru o calitate cât mai bună a capturii şi cât mai puţină stocare ocupată. Poate înregistra automat video în caz de coliziune şi realiză un soi de review al accidentului.

Unghiul de vizualizare este de 130 de grade şi poate afişa în timp real feedul video pe telefon. Costă 53 dolari la Cafago.com.

4. Lacăt cu scanner de amprente

Lacăt cu scanner de amprente

Am mai prezentat lacăte inteligente care se conectează la telefoane, dar acesta are un mare plus: vine şi cu un scanner de amprente integrat. Costă 28.99 dolari la TomTop.com şi rezistă la apă. Vă veţi autentifica de pe telefonul mobil, pe bază de parolă, amprentă, un buton special sau un cod. Poate stoca până la 16 amprente şi suportă şi scanare de cod QR. Este realizat din aluminiu şi oţel inoxidabil.

5. FIFA 19 la precomandă şi reducere la Altex.ro

FIFA 19

FIFA 19 PS4 + bonus precomandă: 299 lei (se lansează pe 28 septembrie). Vine cu seturi speciale FIFA Ultimate Team cu Cristiano Ronaldo și cartonașe bonus.

Worms: WMD (Weapons of Mass Destruction) PS4 - s-a ieftinit serios, costând acum doar 71 lei. Are 30 de niveluri de campanie şi evident lupte PvP. 80 de arme şi abilităţi stau la îndemână, cu haioşii viermi în prim plan

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×