Turul Magazinelor #492: Cel mai mic preţ la Apple AirPods, au venit plăcile RTX, telefon 4K şi Galaxy S9+ la reducere

1.654 ori
<b>Turul Magazinelor #492: Cel mai mic preţ la Apple AirPods, au venit plăcile RTX, telefon 4K şi Galaxy S9+ la reducere</b>Avem astăzi pentru voi o mulțime de produse drept recomandare în Turul Magazinelor, produse printre care se strecoară și căștile Apple AirPods la cel mai bun preț de pe plan local. Avem și noi plăci grafice pentru gaming de top, dar și un device

Încă o săptămână, încă un tur al magazinelor, de această dată numai cu device-uri puternice. Avem un telefon 4K la preţ bun, un Galaxy S9+ la o sumă corectă şi cel mai mic preţ pentru Apple AirPods de până acum. Toate acestea plus un monitor 4K excelent şi apărat de traducere util pentru turişti.

1. Apple AirPods

Apple AirPods

Cel mai mic preţ atins până acum de Apple AirPods poate fi găsit la Germanos. Căştile ajung la sub 650 de lei acolo, după ce au petrecut foarte mult timp pe la 800-900 lei. Cel mai mare avantaj este modul în care stau în ureche şi e imposibil să vă cadă, chit că faceţi flotări, jogging sau alte activităţi intense. Vin cu cutia specială de transport la pachet, care le asigura extra încărcări. Sunt de tip plug and play, le băgaţi în ureche şi imediat porneşte muzica.

2. Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9+ încă se ţine bine şi pe final de an 2018 şi are şanse să intre în top 3 telefoane ale anului. Camera sa e admirabilă şi acum în condiţii low light grele, ecranul e luminos, mare şi imersiv, iar performanța îl ţine în eşalonul superior în benchmarkuri. Rulează Fortnite şi de aici încolo preţul nu poate să o ia decât în jos. Să sperăm că vine şi Android 9.0 Pie rapid. evoMAG.ro il are la 3199 lei.

3. Sony Xperia XZ2 Premium

Sony Xperia XZ2 Premium

Singurul telefon cu ecran 4K lansat în 2018 şi singurul flagship Sony cu camera duala, Xperia XZ2 Premium costă doar 3599 lei la eMAG.ro Sumă e foarte atractivă pentru ce primim şi eMAG.ro oferă şi o boxă Bluetooth bunicică la pachet. Are şi 6 GB RAM, faţă de cei 4 GB de pe Xperia XZ3, care costă mai mult, dar şi acelaşi CPU puternic Snapdragon 845. Scoate şi un Bokeh mai bun decât XZ3, judecând după capturile văzute online.

4. Placă video Inno3D GeForce RTX 2080 TWIN X2

Inno3D GeForce RTX 2080 TWIN X2

Una dintre cele mai accesibile plăci grafice din noul val RTX, acest model Inno3D Geforce costă 3799 lei la Cel.ro. Are 8 GB memorie GDDR6, tehnologie 256 bit şi e ideală atât pentru Assassin's Creed Odyssey, cât şi pentru Call of Duty Black Ops 4 sau chiar minerit de monede cripto. Oferă ray tracing în timp real în jocuri, pentru un realism cât mai bun şi asta se vede cel mai bine în Shadow of the Tomb Raider şi peisajele junglei. Este VR ready şi are suport SLI.

5. Monitor gaming LED ASUS MG28UQ, 28 inch, 4K, 1 ms

ASUS MG28UQ

Încă un produs 4K la preţ excelent este acest monitor ASUS, care la PCGarage.ro costă doar 1549 lei. Mai mult decât atât are timp de răspuns de 1 ms. Vine cu aspect 16:9 şi are două difuzoare de 2W integrate. La pachet are cablu DisplayPort, cablu HDMI şi cablu USB 3.0, dar şi cablu de alimentare. Integrează 2 porturi HDMI, 1 DisplayPort, 3 porturi USB 3.0 şi un jack audio. Ştie şi FreeSync.

6. Aparat traducere

Aparat traducere

Nu e prima oară când vă prezentăm un aparat de traducere în Turul Magazinelor, dar acesta e probabil cel mai bine dotat. Costă 99.99 dolari la GearBest.com şi traduce în nu mai puţin de 45 de limbi. Are şi WiFi dual band, Bluetooth 4.0, traducere offline pentru engleză şi chineză, dar şi traducere foto şi audio. Vine cu un ecran HD touch de 2.8 inch, corp din aluminiu, funcţie walkie talkie, partajare hot spot, GPS şi are şi o cameră cu bliţ pentru traducerea foto.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×