Turul Magazinelor #480: aspirator vertical cu abur, tracker GPS, huse de iPhone XR şi XS, ofertă la Xperia XZ3 cu joc cadou

1.174 ori
<b>Turul Magazinelor #480: aspirator vertical cu abur, tracker GPS, huse de iPhone XR şi XS, ofertă la Xperia XZ3 cu joc cadou</b>Un nou tur al magazinelor vă este livrat astăzi, o zi în care retailerul Altex.ro ne-a pregătit o campanie specială de reduceri "Noaptea devoratorilor de prețuri". Descoperiți care sunt cele mai interesante oferte din rândurile de mai jos

Azi avem Turul Magazinelor pentru voi, dar nu uitaţi că diseară de la ora 20:00 aveţi o serie de reduceri speciale la Altex.ro. Începem săptămâna cu electrocasnice, precum aspiratorul vertical cu abur Rowenta de la evoMAG.ro, o serie de huse de iPhone Xs şi XR, plus un MP3 player Sony. Avem şi un tracker GPS şi un aparat de omorât acarieni, toate în turul de mai jos. Iată produsele:

1. Aspirator vertical cu abur Rowenta Clean & Steam RY7535WH

Rowenta Clean & Steam RY7535WH

Un aspirator nou şi revoluţionar tocmai a intrat în oferta celor de la evoMAG.ro, la preţ bun, sub 740 de lei. Acest aspirator clean and steam are o capacitate de 0.4 litri şi va permite să menţineţi podelele curate, fără a pierde prea mult timp cu curăţenia. Are un cap de aspirare special Dual Clean & Steam şi este gândit pentru a facilita mişcarea naturală de du-te vino. Aspiră praful şi apoi curăţă cu abur, cu o singură mişcare. Faţă de filtrele clasice care se înfundă, aici avem o tehnologie ciclonică avansata, care oferă un nivel înalt de separare a aerului de praf.

2. MP3 Player Sony Walkman NWWS413L

Sony Walkman NWWS413L

Cine vrea să nu se complice şi cu MP3 player şi cu căşti are aceste produs, care le combină pe amândouă. Acesta este un MP3 player sport Sony Walkman, cu 4 GB stocare şi corp rezistent la apă. Costă 399 lei la eMAG.ro şi faţă de alte produse de acest gen, este rezistent la apă salină. Poate funcţiona la o adâncime de 2 metri şi puteţi înota cu el. Merge şi până la minus 45 de grade şi avem un mod de sunet ambiental, protecţie contra prafului şi nisipului dar şi o autonomie impresionantă de 12 ore.

3. Huse iPhone Xs, Xs Max și Xr la Quickmobile.ro

Husa iPhone xs

  • Mujjo Husă Capac Spate Wallet Maro APPLE iPhone Xs Max - 249 lei
  • Hello Kitty Husă Capac Spate Glitter Hello Kitty APPLE iPhone Xs - 109 lei
  • Benjamins Husă Capac Spate Glitter Auriu APPLE iPhone XR - 89 lei
  • Benjamins Husă Capac Spate Unicorn APPLE iPhone Xs Max - 89 lei
  • Mujjo Husă Capac Spate Maro APPLE iPhone Xs Max - 229 lei
  • Mujjo Husă Capac Spate Wallet Verde APPLE iPhone Xs Max - 249 lei 

4. Sony Xperia XZ3 cu ofertă specială

Xperia XZ3

Cine e tentat de noul flagship Sony Xperia XZ3 îl poate cumpăra de la Cel.ro la suma de 3.499 lei. Cine face precomandă va primi jocul Call of Duty Black Ops 4, gratuit, în versiunea digitală de PS4. Este primul Call of Duty cu mod Battle Royale (Blackout). Telefonul în sine are 64 GB stocare, inaugurează un ecran P-OLED luminos şi are şi Android 9.0 Pie preinstalat.

5. Aspirator 

Aspirator

Acarienii şi particulele de praf aduc multe probleme cu plămânii, dar şi probleme dermatologice şi vă strică şi somnul. La GearBest.com am găsit un aspirator special care ucide toate micro organismele şi acarienii din aşternuturi sau din casă. Costă 99.99 dolari, poate fi ţinut în mână lejer şi are o putere de 6000 de PA, absorbând aerul cu tot cu particulele nocive. Integrează şi o lampă UV care omoară factorii nocivi.

6. Tracker GPS

Tracker GPS

Fie că vreţi să urmăriţi parcursul celui mic până la şcoală, punând acest tracker în ghiozdan sau că vreţi să urmăriţi un pachet trimis în afară, eventual bagajul în avion, un astfel de tracker e util la casa omului. Costă doar 7.93 euro la TomTop.com şi are atât poziţionare GPS, cât şi posibilitatea de ascultare prin microfon şi funcţii anti furt. Vine cu alarmă SOS şi oferă până la 6 zile de funcţionare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×