Turul Magazinelor #473: Combină frigorifică XXL la reducere, monitor Alienware la preţ bun, gimbal resigilat şi suport iPhone budist

1.169 ori
<b>Turul Magazinelor #473: Combină frigorifică XXL la reducere, monitor Alienware la preţ bun, gimbal resigilat şi suport iPhone budist</b>Pentru turul magazinelor de astăzi am pregătit o gamă variată de produse, în prim-plan aflându-se o combină frigorifică de mărime XXL ideal pentru cei cu familii mari care eventual stau și la casă. Mai avem și alte recomandări pe lista noastră

În Turul Magazinelor de azi avem produse pentru toată casa. Avem o combină frigorifică Arctic XXL, două telefoane Xiaomi la preţ bun, cu super baterie la bord, un gimbal special de smartphone resigilat, dar şi un monitor de gaming pentru dormitor sau camera unui liceean. Este inclus şi un suport cu temă budistă pentru iPhone. Toate acestea detaliate mai jos.

1. Monitor LED Alienware AW2518HF, 24.5 inch

Alienware AW2518HF

Alienware este considerat un brand premium printre gameri şi toată lumea jinduieşte la un produs al acestei companii. Ca atare un monitor LED Alienware la sub 1500 de lei sună bine. Îl găsiţi la PCGarage.ro, cu o diagonală de 24.5 inch şi timp de răspuns de 1 ms. Vine cu rezoluţie Full HD+, protecţie anti glare, unghi de vizibilitate de 170/160 grade şi contrast de 1000:1. Este de tip plug and play şi e foarte generos cu porturile, oferind 2 HDMI-uri şi 5 USB-uri. Ştie şi montaj VESA pe perete, de 100 x 100 mm.

2. Combină frigorifică Arctic AK54270+

Arctic AK54270+

La fel cum orice aparat de aer condiţionat sub 1200 lei merită atenţie şi orice maşină de spălat vase la 1000 de lei e chilipir, o combină frigorifică XXL la 969 lei e aur curat. O găsiţi la eMAG.ro şi vine cu o capacitate de 262 litri şi clasa energetică A+. Ce m-a atras aici este "Faste Free Zone", un compartiment superior al congelatorului, care oferă posibilitatea de congelare rapidă. Astfel alimentele vor fi congelate într-un timp mai scurt. Rafturile sunt fabricate din sticlă cu extra rezistentă şi fac faţă până la 25 de kilograme per raft. Avem şi o zonă specială spaţioasă pentru depozitarea de legume şi fructe.

3. Xiaomi Redmi 5 Plus

Xiaomi Redmi 5 Plus

Unul dintre telefoanele cele mai apreciate de noi la capitolul baterie în 2018 a fost Xiaomi Redmi 5 Plus. A făcut şi câteva surprize plăcute pe partea de gaming, ducând shootere gen PUBG şi fără a se încinge, ba chiar şi permiţând captura video a ecranului în timpul jocului. Costă doar 698 lei la evoMAG.ro versiunea cu 3 GB RAM şi ecranul de 5.99 inch e cu siguranţă arată şi solid la acest preţ. Culmea e că nici camera de 12 MP din spate nu e rea deloc.

4. Xiaomi Mi Max 3

Xiaomi Mi Max 3

Tocmai a intrat în oferta celor de la Quickmobile.ro un telefon ideal pentru cei care petrec mult timp pe Netflix şi se joacă mult. Mi Max 3 are un ecran uriaş şi costă doar 1366 lei. Vine pe negru sau auriu şi aici e vorba despre versiunea cu 4 GB RAM. Procesorul Snapdragon 636 de la bord e fantastic, pentru că e pe ZenFone 5 la un preţ cu 400 de mai mare. Avem un ecran generos de 6.9 inch şi o baterie mare de tot, de 5500 mAh.

5. Sistem de stabilizare Feiyu-Tech (Resigilat)

Sistem de stabilizare Feiyu-Tech

Nu ştiu dacă ştiţi, dar sistemele de stabilizare pentru telefoane, aşa numitele gimbaluri sunt scumpe atunci când sunt de calitate. Acest model Feiyu Tech de la Cel.ro costă 489 lei în versiunea resigilată. Suporta o gamă largă de smartphone-uri şi permite echilibrare fără greutăţi suplimentare. Are un centru de gravitaţie reglabil şi un mâner din silicon ergonomic. Oferă şi un joystick ce permite un control precis. Ni se promite aici o axă de panoramare de 360 de grade.

6. Suport de iPhone

Suport de iphone

Un cadou haios şi inedit, acest suport de iPhone, are forma unei statui budiste şi costă doar 8.29 euro la Cafago.com. Este fabricat din aluminiu şi are şi rol de holder de telefon în automobil. Permite rotirea şi ajustarea la 360 de grade şi cântăreşte doar 98 de grame. O figurină tare haioasă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×