Mini Turul Magazinelor #32: Frigider la nici 800 lei, televizor 4K la o sumă similară şi trotinetă electrică tot pe acolo

1.997 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #32: Frigider la nici 800 lei, televizor 4K la o sumă similară şi trotinetă electrică tot pe acolo</b>Putem spune că astăzi avem un tur chiar de buget, asta pentru că 3 dintre cele 4 produse pe care vi le prezentăm au prețuri de sub 1000 lei. Printre ele se numără un frigider pentru întreaga familie, un televizor cu diagonală suficientă și rezoluție

În Mini Turul Magazinelor de azi avem 3 produse care nu urcă peste 1000 de lei şi toate sunt atractive: trotinetă electric, frigider şi televizor 4K. Apoi am găsit şi Xiaomi Mi 8 la o sumă rezonabilă la evoMAG.ro. Un Tur de Magazine simplu, concis şi la obiect. Hai să vedem ofertele.

1. Frigider ARCTIC AD54240P+

ARCTIC AD54240P+

Să cumperi un frigider de genul are 2 avantaje: pe de o parte ajuţi economia locală, frigiderele fiind făcute la Găseşti şi apoi chilipirul chiar e foarte bun. Cheltuieşti sub 800 de lei pe un frigider de gen, un model de 223 de litri, clasa A+. Ca să nu mai vorbim că tot la Altex îl au şi resigilat la un incredibil 599 lei. Primiţi 5 ani garanţie şi aveţi 30 zile să luaţi banii înapoi. Evident aceste două aspecte se aplică la produsul nou. Cel resigilat vă dă 14 zile pentru retur.

Frigiderul vine cu un compartiment spaţios pentru depozitare de fructe şi legume, un raft special pe uşă, pentru depozitarea sticlelor de mari dimensiuni şi o zonă mix, unde puteţi ţine borcane.

2. Televizor LED NEI 43NE6000, 4K, 109 cm

NEI 43NE6000

Au revenit televizoarele accesibile. Un exemplu este acest televizor LED NEI, cu rezoluţie 4K şi diagonală de 109 cm. Costă doar 999 lei la eMAG.ro, dar mai sunt şi variante cu 123 cm, 139 cm şi 164 cm, toate la preţuri bune (pe la 2300 lei maxim). Firma NEI este prezentă în România din 1993 şi are avantajul de a aduce televizoare de generaţie nouă la preţ bun. Datorită interfeței CI+ scăpăm de set top box, fire şi încă o telecomandă. Trebuie spus şi că acesta este un non smart TV, care vine cu 2 boxe de 8W.

Avem şi tuner digital DVB-T, DVB-T2 şi DVB-C, dar şi conectori de tip RF în, slot CI+, coaxial, 2 porturi USB şi 3 HDMI-uri.

3. Xiaomi Mi 8

Xiaomi Mi 8

Proaspăt intrat în oferta celor de la evoMAG.ro este acest flagship care e cam greu de găsit în România. Este singurul telefon non Apple şi non Allview cu scanare facială 3D şi vine cu procesor Snapdragon 845 şi 6 GB RAM, deci e flagship veritabil. Are şi o cameră duală destul de apreciată în testele DxOMark şi un ecran Super AMOLED generos, de 6.21 inch, cu breton.

Şi bateria e destul de generoasă faţă de rival, la 3400 mAh, aş spune. Camera selfie de 20 MP sună şi ea bine, mai ales dacă livrează peste ce a oferit Xiaomi Pocophone F1 la selfie. Costă 2348 lei.

4. Trotinetă electrică ARCHOS Bolt V3

ARCHOS Bolt V3

Francezii de la Archos au o paletă tot mai diverse de produse, printre care se număra tablete, telefoane, ba chiar şi un set top box şi parcă şi o consolă de jocuri. Mai nou fac şi trotinete electrice, precum acest model, care e la preţ redus la PCGarage.ro, de doar 998 lei. Are garanţie pe 2 an, viteză maximă de 15 km/h şi greutate de 8.28 kilograme. Suportă până la 90 de kilograme şi are diametru roată de 5 inch.

Timpul de încărcare este de 4 ore şi o încărcare full asigură 12 kilometri de rulare. Corpul este rabatabil şi "jucăria" e uşor de luat în maşină, în portbagaj.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×